Samsung uskoro predstavlja okrugli pametni sat Orbis

Samsung uskoro predstavlja okrugli pametni sat Orbis

Foto: GalaxyClub.nl

Samsung će na sajmu Mobile World Congress 2015 u Barceloni koji se održava u veljači svoj predstaviti novi nosivi uređaj - pametni okrugli sat kodnog imena Orbis. Inače, Motorola je najavila i pokrenula trend okruglih pametnih satova svojim elegantnim modelom Moto 360 koji je imao vrlo uspješne recenzije.

U početku su Samsung, LG i Sony izbacivali pametne satove u obliku kvadrata ili pravokutnika želeći da njihovi pametni satovi što više nalikuju pametnim telefonima i tabletima.

Međutim, stvar je bila vrlo jednostavna - sat je nekako u očima korisnika uvijek okrugao i elegantan, tako da je Motorola među prvima shvatila što korisnici žele.

Još se ne zna točna funkcionalnost Orbisovog rotirajućeg okvira te na koji će se način on uklopiti u dizajn.

Oko rotirajućeg okvira očekuje se kako će se nalaziti razne napredne funkcije. Očekuje se kako će se raditi o high-end uređaju te da će stajati više od Gear S modela. Nama se nekako čini da okrugli pametni satovi više dobivaju na eleganciji, no sve je stvar ukusa.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.