Samsung uskoro predstavlja okrugli pametni sat Orbis

Samsung uskoro predstavlja okrugli pametni sat Orbis

Foto: GalaxyClub.nl

Samsung će na sajmu Mobile World Congress 2015 u Barceloni koji se održava u veljači svoj predstaviti novi nosivi uređaj - pametni okrugli sat kodnog imena Orbis. Inače, Motorola je najavila i pokrenula trend okruglih pametnih satova svojim elegantnim modelom Moto 360 koji je imao vrlo uspješne recenzije.

U početku su Samsung, LG i Sony izbacivali pametne satove u obliku kvadrata ili pravokutnika želeći da njihovi pametni satovi što više nalikuju pametnim telefonima i tabletima.

Međutim, stvar je bila vrlo jednostavna - sat je nekako u očima korisnika uvijek okrugao i elegantan, tako da je Motorola među prvima shvatila što korisnici žele.

Još se ne zna točna funkcionalnost Orbisovog rotirajućeg okvira te na koji će se način on uklopiti u dizajn.

Oko rotirajućeg okvira očekuje se kako će se nalaziti razne napredne funkcije. Očekuje se kako će se raditi o high-end uređaju te da će stajati više od Gear S modela. Nama se nekako čini da okrugli pametni satovi više dobivaju na eleganciji, no sve je stvar ukusa.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.