Samsung Roadshow iz Umaga krenuo putovati po Hrvatskoj

Samsung Roadshow iz Umaga krenuo putovati po Hrvatskoj

Tradicionalni Samsung Roadshow mobilni paviljon koji se održava svake godine započeo je svoje putovanje u Umagu na Sea Star festivalu suvremene glazbe. U naredna dva mjeseca, ovaj mobilni paviljon obići će pet hrvatskih gradova i neke od najpopularnijih događaja među kojima izdvajamo: In Music Festival, Ultra Europe, Pula Film Festival i ATP Umag 2022. U sklopu putujućeg Roadshow mobilnog paviljona svi posjetitelji imat će priliku isprobati najnovije Samsung uređaje uz posebne promotivne cijene, ali i sudjelovati u brojnim igrama, kvizovima i prezentacijama.

Samsung Roadshow će iz prve ruke predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona, pametnih satova, tablete i bežične slušalice. Posjetitelji će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung pametnih telefona kao što su inovativna Galaxy S22 serija, pametni preklopni telefoni Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G te popularnu Galaxy A seriju pametnih telefona.

U sklopu dodatnih aktivnosti, posjetitelji će moći sudjelovati na raznim aktivacijama i prezentacijama kao što su YouTube Premium kviz, Photo kutak, Ping-pong ili izrada personaliziranih maski za pametni telefon.

Vrući ljetni dani su pred nama i vrijeme je da se uživo upoznate i s WindFree™ pametnom tehnologijom. Zato vas pozivamo da dođete na Samsung Roadshow i sami isprobate WindFree™ klima uređaje koji posjeduju jedinstvenu tehnologiju hlađenja. Osjetite što znači pametno hlađenje bez neugodnog strujanja hladnog zraka.

Nakon Umaga, Samsung Roadshow mobilni paviljon posjetiti će i Zagreb, Biograd na Moru, Split i Pulu te svoje putovanje Hrvatskom završiti u Umagu.

Posjetite Samsung Roadshow u vašem gradu i otkrijte najtraženije Samsung uređaje i popust do 40% na dodatnu opremu. Očekuje vas dobra zabava, kao i brojne pogodnosti i pokloni!

Više o Samsung Roadshow mobilnom paviljonu i aktualnoj ponudi Samsung uređaja pogledajte na https://www.samsung.com/hr/offer/samsung-roadshow-2022/.

Još iz kategorije

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

30.06.2022.

Huawei je poznat po svom širokom portfelju uređaja koji će sada postati još veći i ugodniji, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

29.06.2022.

Tržište premium pametnih telefona, na koje spadaju svi s cijenom od minimalno 400 američkih dolara, doživjelo je pad od osam posto na godišnjoj razini tijekom prvog kvartala ove godine, ali svejedno je i to bolji rezultat od ukupnog pada tržišta pametnih telefona od deset posto, navodi Counterpoint Research.

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

29.06.2022.

Stručnjaci s njemačkog tehnološkog sveučilišta Darmstadt otkrili su da je iPhone ranjiv na kibernetičke napade čak i kad je isključen. Jer, i u tom stanju svih 24 sata aktivni su bežični čipovi, što uključuje bluetooth, NFC i UWB.