Samsung QLED 8K i 4K 2020 televizori sada dostupni i u Hrvatskoj

Samsung QLED 8K i 4K 2020 televizori sada dostupni i u Hrvatskoj

Samsung je najavio početak službene prodaje novih QLED 8K i 4K modela televizora za 2020. godinu na domaćem tržištu. Među novim modelima Samsung televizora posebno se ističe Q950TS QLED 8K, koji nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja kombiniranjem unaprijeđene kvalitete slike i zvuka uz inovativne mogućnosti umjetne inteligencije i vrhunski minimalistički dizajn.

Proporcije ekrana i kućišta na revolucionarnom Infinity Screen ekranu iznose nevjerojatnih 99:1 posto – crni su rubovi smanjeni gotovo do nevidljivosti, dok iznimno tanak okvir ne ostavlja mjesta ometanju, kako bi se korisnici još jače uživjeli u sadržaj koji gledaju. Promatrano iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, svega 15mm pa svojom pojavom predstavlja definiciju ideje o all screen ekranima. Uz tehnologiju Objective Tracking Sound+, zvuk se širi brže nego ikad uz prateće scene na ekranu, a integrirani zvučnici pružaju trodimenzionalni audio doživljaj. Osim toga, tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga u stvarnom vremenu prepoznaje okolnu buku i šumove pa automatski pojačava ton razgovora, čineći ga jasnijim.

Pored modela Q950TS, korisnici se mogu odlučiti i za Q800T QLED 8K televizor. Uređaji dolaze s Quantum Dot AI tehnologijom, koja sadrži Samsung 8K procesor s vodećom smart platformom u industriji pod nazivom Tizen, koja dovodi do vizualnog unaprjeđenja bilo kojeg sadržaja. Neovisno o izvoru reprodukcije ili trenutne rezolucije, slika može biti prikazana s čak 33 milijuna pixela.

Osim inovativnih uređaja na podrčju 8K tehnologije, Samsung na domaće tržište uvodi i i novu QLED 4K 2020 liniju televizora. Korisnicima će tako biti dostupna najsveobuhvatnija QLED 4K ponuda, s modelima Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T. QLED 4K 2020 linija dolazi sa unaprijeđenim Smart Screen mogućnostima na bazi umjetne inteligencije poput Adaptive Picture opcije, koja analizira stupanj svijetlosti i sadržaja na ekranu, kako bi se omogućila savršena kvaliteta slike.

Svi navedeni modeli dolaze s novim mogućnostima za povezivanje. Multi-View je način rada koji omogućava da se sadržaj s mobilnog uređaja prikaže u jednom dijelu televizijskog ekrana, uz fleksibilnost odabira između 14 različitih opcija podijeljenih ekrana. S druge strane, Tap View čini povezivanje pametnih telefona s televizorom lakšim nego ikad, pa korisnici sada mogu prikazati sadržaj telefona na velikom ekranu jednostavnim dodirom dva uređaja.

U Hrvatskoj je Q950TS dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 incha, a početna cijena iznosi 38.199 kuna. Dostupne veličine modela Q800T su 65, 75 i 82 incha, a cijena se kreće od 28.799 kuna. 4K modeli Q60T, Q70T, Q80T i Q90T dolaze u veličinama od 43 do 85 incha, a početna cijena je 5.199 kuna.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.