Samsung proširuje AddWash obitelj perilicama-sušilicama i slim modelima

Samsung proširuje AddWash obitelj perilicama-sušilicama i slim modelima

Foto: Samsung

Tvrtka Samsung Electronics najavila je dvije dodatne linije perilica AddWash s linijom perilica-sušilica te slim modela, koje će prikazati na sajmu IFA 2016. U Samsungu ističu kako time odgovaraju na veliku potražnju korisnika za izvornim AddWash WW8500 modelom predstavljenim na prošlogodišnjem sajmu IFA, za željom da kupcima ponudi još veći izbor modela s naglaskom na korištenje inovativnih značajki perilica AddWash.

"Jedinstvena značajka perilica AddWash pomogla je redefinirati kućanski posao pranja rublja, prepoznajući uobičajenu naviku zaboravljanja stavljanja komada odjeće na pranje ili dodavanja omekšivača u perilicu rublja. Samsung AddWash neprestano dobiva pozitivne recenzije i mnogobrojne nagrade svjetskih medija za inovacije. Korisnici perilica AddWash dijele entuzijazam tih medija. Prema najnovijem istraživanju koje je provela tvrtka Samsung, 92 posto korisnika je oduševljeno mogućnošću dodavanja rublja za pranje za vrijeme trajanja ciklusa koju nude perilice AddWash, dok 97 posto korisnika smatra da pružaju iznimne performanse pranja, a čak 98 posto korisnika je jako zadovoljno perilicama AddWash.", ističu iz Samsunga.

"AddWash značajka nastavlja impresionirati korisnike u Europi i iznimno smo zadovoljni što je možemo ponuditi u širem rasponu modela. To je jedinstveno i praktično rješenje za moderne i zauzete obitelji, a kad je sjedinite s drugim značajkama i inovacijama naših perilica za rublje, koje su vodeće u industriji, dobivamo kombinaciju bez premca.", izjavio je BS Seo, izvršni potpredsjednik tvrtke Samsung Electronics

Nova linija perilica-sušilica dolazi u dvije verzije, oznaka WD6500K i WD5500K. Standardna AddWash značajka je sjedinjena s Air Wash značajkom, zajedničkom za oba modela, koja koristi samo zagrijani topli zrak kako bi uklonila mirise i dezinficirala odjeću. Na taj način sprečava trošenje i trganje odjeće uzrokovano standardnim pranjem i osvježava rublje bez korištenja vode ili sredstava za pranje. Značajka AddDoor se također može koristiti i pri sušenju rublja. Savršena je za odjevne predmete koji zahtijevaju suho čišćenje i na taj način pomaže obiteljima da uštede novac i smanje skupe račune.

Model WD6500K dolazi s kapacitetom od devet kilograma i visoko cijenjenom Ecobubble tehnologijom tvrtke Samsung, što obiteljima omogućava učinkovitije čišćenje na nižim temperaturama. Ona ubrzava postupak pretvaranja sredstva za čišćenje u pjenu i tako omogućava njegovo brzo prodiranje u tkaninu i jednostavno uklanjanje nečistoća, a pritom pruža uštedu energije i očuvanje odjeće.

Kombinirani model također sadrži značajku Super Speed, koja predstavlja učinkovitiji način svakodnevnog pranja rublja. Ona skraćuje vrijeme ispiranja pomoću Speed Spray funkcije koja snažnim mlazovima vode i ubrzanjem vrtnje temeljenom na težini rublja u perilici brzo ispire i suši odjeću. Jedno pranje može biti završeno za samo 59 minuta. Model WD5500K dolazi u tri verzije, kapaciteta devet, osam odnosno sedam kilograma te sadrži Ecobubble i Bubble Soak značajke.

Linija Slim dolazi u tri verzije WW6500K, WW5500 i WW4500K. Sve tri verzije predstavljaju najtanji profil u industriji uz izbor kapaciteta od šest do devet kilograma, kako bi se uklopile u urbani životni stil koji na prvo mjesto stavlja zauzimanje čim manje prostora u interijeru. Svaka verzija sadrži Ecobubble i Bubble Soak tehnologiju, što dodaje još jednu fazu redovnom ciklusu pranja, kako bi se prljavo rublje temeljito natopilo u aktivnoj pjeni, omekšavajući prljavštinu i mrlje te ih pripremajući za što učinkovitije otklanjanje.

Kao dodatak elegantnim AddWash vratima, ovi modeli također sadrže Samsung Digital Inverter, koji korisnicima jamči trajnost popraćenu deset-godišnjim jamstvom na motor, značajno smanjenje buke tijekom pranja te vrhunsku energetsku učinkovitost. Ovi modeli također sadrže Samsung Smart Check značajku koja automatski otkriva i dijagnosticira problem u ranoj fazi te pruža jednostavne savjete za otklanjanje kvara putem aplikacija za pametne telefone.

Kupci u Hrvatskoj će moći birati između modela WD5500K i WD4500K standardnih dimenzija, odnosno WW5500K u slim izvedbi, a na tržištu će biti dostupni početkom listopada.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.