Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Spekulacije oko pametnih satova se nastavljaju, tako je Samsung nakon mnogih drugih u javnost pustio informacije prema kojima bi se početkom rujna trebao na tržištu pojaviti njihov prvi pametni sat, pogonjen Android operativnim sustavom.

Iako se očekuje da će njegova svjetska premijera biti netom prije jednog od najvećih svjetskih sajmova potrošačke elektronike sigurno je da će IFA ove godine biti mjesto na kojem će među gadgetima jedna od ključnih tema biti upravo pametni satovi

Samsung je odlučio da svoj smartwatch nazove "Samsung Gear", kao i da on bude predstavljen na posebnoj konferenciji, a ne na onoj na kojoj se očekuje novi tablet Note 3. Iako se ne navode izvori ovih informacija, znamo da Samsung sprema pametni sat i već smo imali prilike da čujemo i vidimo više o iznenađenju koje nam ovaj korejski proizvođač svega i svačega uključujući i pametne telefone i tablete sprema.

Ako Samsung zaista predstavi svoj Gear pametni sat za nešto više od mjesec dana, imat će veliku vremensku prednost u odnosu na Apple i vjerojatno odnijeti pobjedu. No, to su samo nagađanja, stoga ćemo željno iščekivati rujan da vidimo kako će završiti „bitka“ pametnih satova.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

04.12.2019. komentiraj

Samsung Galaxy Fold u sljedećim će tjednima biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj uz preporučenu cijenu od 15,5 tisuća kuna. Kako ističu u Samsungu ovaj pmetni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod telekom operatera.

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

03.12.2019. komentiraj

Analitičari IDC-a prognoziraju da će sljedeće godine globalno tržište pametnih telefona napokon zabilježiti rast, što je odlično jer se tako nešto nije dogodilo tri godine zaredom pa se stvorila panika na tržištu. Ali, treba reći i da IDC ovime spušta prognozu koju je dao prije gotovo tri mjeseca.

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

02.12.2019. komentiraj

Osim skupljanja i analiziranja širokog raspona informacija o vašim aktivnostima, treningu te kvaliteti sna, sada izgled vašeg sportskog sata možete vrlo jednostavno prilagođavati svakoj situaciji ili raspoloženju. Huawei Watch GT 2 tako pruža mogućnost odabira izgleda vašeg zaslona, neovisno o tome želite li futuristički uređaj ili elegantan sat klasičnog stila. Izgled vašeg sata možete promijeniti u tren oka.