Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Spekulacije oko pametnih satova se nastavljaju, tako je Samsung nakon mnogih drugih u javnost pustio informacije prema kojima bi se početkom rujna trebao na tržištu pojaviti njihov prvi pametni sat, pogonjen Android operativnim sustavom.

Iako se očekuje da će njegova svjetska premijera biti netom prije jednog od najvećih svjetskih sajmova potrošačke elektronike sigurno je da će IFA ove godine biti mjesto na kojem će među gadgetima jedna od ključnih tema biti upravo pametni satovi

Samsung je odlučio da svoj smartwatch nazove "Samsung Gear", kao i da on bude predstavljen na posebnoj konferenciji, a ne na onoj na kojoj se očekuje novi tablet Note 3. Iako se ne navode izvori ovih informacija, znamo da Samsung sprema pametni sat i već smo imali prilike da čujemo i vidimo više o iznenađenju koje nam ovaj korejski proizvođač svega i svačega uključujući i pametne telefone i tablete sprema.

Ako Samsung zaista predstavi svoj Gear pametni sat za nešto više od mjesec dana, imat će veliku vremensku prednost u odnosu na Apple i vjerojatno odnijeti pobjedu. No, to su samo nagađanja, stoga ćemo željno iščekivati rujan da vidimo kako će završiti „bitka“ pametnih satova.

Još iz kategorije

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

20.10.2021.

Apple je u ponedjeljak 18. listopada održao pomalo iznenadno Unleashed događaj na kojem je predstavljen novi hardver u ponudi tehnološkog giganta.

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

18.10.2021.

U trećem tromjesečju 2021. globalne isporuke pametnih telefona pale su za 6 posto, prema Canalysu. Tržište je doživjelo pad jer su se dobavljači borili zadovoljiti potražnju za uređajima uslijed nedostatka komponenti koja se dogodila zbog krize.

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

17.10.2021.

ADATA Technology predstavlja ADATA DDR5-4800, DDR5 memorijski modul sljedeće generacije, koji je u mogućnosti dostići frekvencije do 4800 MT/s i dolazi u kapacitetima do 32 GB. ADATA je surađivala sa šest vodećih proizvođača matičnih ploča, uključujući AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI i ROG da bi osigurala optimalne performanse i kompatibilnost s različitim modelima.