Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Samsung predstavlja pametni sat u rujnu

Spekulacije oko pametnih satova se nastavljaju, tako je Samsung nakon mnogih drugih u javnost pustio informacije prema kojima bi se početkom rujna trebao na tržištu pojaviti njihov prvi pametni sat, pogonjen Android operativnim sustavom.

Iako se očekuje da će njegova svjetska premijera biti netom prije jednog od najvećih svjetskih sajmova potrošačke elektronike sigurno je da će IFA ove godine biti mjesto na kojem će među gadgetima jedna od ključnih tema biti upravo pametni satovi

Samsung je odlučio da svoj smartwatch nazove "Samsung Gear", kao i da on bude predstavljen na posebnoj konferenciji, a ne na onoj na kojoj se očekuje novi tablet Note 3. Iako se ne navode izvori ovih informacija, znamo da Samsung sprema pametni sat i već smo imali prilike da čujemo i vidimo više o iznenađenju koje nam ovaj korejski proizvođač svega i svačega uključujući i pametne telefone i tablete sprema.

Ako Samsung zaista predstavi svoj Gear pametni sat za nešto više od mjesec dana, imat će veliku vremensku prednost u odnosu na Apple i vjerojatno odnijeti pobjedu. No, to su samo nagađanja, stoga ćemo željno iščekivati rujan da vidimo kako će završiti „bitka“ pametnih satova.

Još iz kategorije

Na tržište dolaze nove LG slušalice

Na tržište dolaze nove LG slušalice

17.08.2022.

Linija bežičnih slušalica TONE Free LG Electronicsa (LG) za 2022. pruža vrhunski doživljaj zvuka s naprednim audio tehnologijama, dizajnom koji je još bolje prilagođen uhu i mnoštvom novih, korisnih značajki, tvrde u kompaniji i dodaju da modeli slušalica TONE Free savršeno se uklapaju u današnji način života u pokretu te pokazuju konstantnu usmjerenost LG-a na korisnika i njegove potrebe.

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

16.08.2022.

Kompanija Xiaomi predstavila je svoj novi napredni sklopivi flagship pametni telefon, Xiaomi MIX Fold 2, uz dugo očekivani godišnji govor Lei Juna, osnivača, predsjednika i izvršnog direktora Xiaomija.

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

15.08.2022.

Huawei je nakon uspješne Istanbulske premijere lokalno predstavio najnoviji preklopni flagship model pametnog telefona – atraktivni Huawei Mate Xs 2.