Samsung predstavio perilicu rublja WW8500 AddWash na sajmu IFA

Samsung predstavio perilicu rublja WW8500 AddWash na sajmu IFA

Samsung Electronics je na sajmu IFA 2015 predstavio novu perilicu rublja Samsung WW8500 AddWash koja omogućuje lako i jednostavno ubacivanje zaboravljenog rublja u bilo kojem trenutku pranja.

Svima nam se dogodilo da smo stavili rublje na pranje i naknadno ustanovili da smo zaboravili staviti djetetov nogometni dres koji mora biti čist za sutrašnji trening. Ili smo se primili tjednog pranja rublja i ustanovili kako smo u perilicu zaboravili staviti čarape i ručnike.

Prema istraživanju koje je provela tvrtka Samsung, oko 90 posto ispitanika u Europi je izjavilo da žele perilicu u koju će moći ubaciti prljavo rublje i nakon što je sam proces pranja započeo. Međutim, s perilicama koje imaju vrata s prednje strane to nije lako učiniti. Ta vrata se mogu otvoriti samo u trenutku kad je količina vode u bubnju mala. Osim toga, mnogi korisnici i ne znaju kako to mogu učiniti. I doista, više od polovice anketiranih ispitanika izjasnilo se da se boje otvoriti vrata perilice kako ne bi prolili vodu po podu kupaonice ili čak pokvarili uređaj.

Upravo stoga, Samsung dosjetio jedinstvenog i bezbolnog rješenja za taj problem, inovativne perilice Samsung WW8500 AddWash!

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih vrata i kroz koja se u perilicu može ubaciti zaboravljeni komad odjeće, uključujući i deterdžent te omekšivač, ako za to postoji potreba. To se može učiniti u doslovno svakom trenutku, bez obzira na to što perilica radi. Perilica rublja Samsung AddWash još je jedan primjer inovacija kojima tvrtka olakšava život korisnicima.

- Nova perilica s dodatnim vratima i funkcijom AddWash učinit će pranje rublja jednostavnim i bez stresa – izjavio je BK Yoon, predsjednik uprave Samsung Electronics i dodao - S tom jedinstvenom funkcionalnošću perilica štedi vrijeme i postaje pravo rješenje za zaposlene obitelji.

Na novoj Samsungovoj perilici dovoljno je pritisnuti tipku za pauzu nakon čega se dodatna vrata sama otvore, a dovoljno su velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. Uz to, na početku postupka ispiranja u perilicu možete ubaciti i rublje koje se inače pere na ruke i kojima je za pranje potreban dodatni omekšivač.  Lijepo oblikovana vrata AddWash opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprječava malu djecu da ih slučajno otvore.

Perilica rublja Samsung WW8500 AddWash ima niz pametnih funkcionalnosti, među kojima je i povezivanje s pametnim telefonima pokretanim operativnim sustavima Android i iOS. Putem posebne aplikacije možete pratiti perilicu i znati u kojoj je fazi program pranja koji ste uključili, a ona vam može poslati upozorenje prije početka sljedeće faze pranja. Na primjer, ako želite u perilicu, prije ispiranja, ubaciti rublje koje je delikatnije ili rublje koje se inače pere na ruke.

Novi model perilice AddWash obogaćen je brojnim Samsungovim inovativnim tehnologijama koje poboljšavaju kvalitetu i učinkovitost pranja i koje dovode do niza ušteda. Funkcija SuperSpeed omogućava pranje rublja u manje od sat vremena, bez smanjenja kvalitete pranja. Ciklus pranja SuperSpeed omogućen je primjenom SpeedSpray tehnologije koja ubrizgava jaki mlaz vode pa se deterdžent brže ispire, a odjeća brže pere. Rublje se ispire čistom vodom koja se odmah izbacuje iz perilice.

Tehnologija ecobubble miješa deterdžent sa zrakom i vodom te na taj način stvara mjehuriće koji ispunjavaju bubanj perilice. Ti mjehurići prodiru u tkanine i do 40 puta brže od standardne mješavine sapuna i vode. Tehnologija ecobubble omogućava kvalitetno pranje finijeg rublja i postiže iznimne rezultate, čak i kad se rublje pere u potpuno hladnoj vodi, što doprinosi i uštedi energije koju perilica troši tijekom rada.

Perilica Samsung AddWash ima i digitalni inverter, motor koji je iznimno energetski učinkovit, koji stvara vrlo malo buke i traje puno dulje od motora u standardnim perilicama.

Samsung WW8500 AddWash je kućanski aparat koji korisnicima pruža veću fleksibilnost u pranju rublja, do sada jednog od najzahtjevnijih kućanskih poslova.

Samsung nastavlja raditi na predstavljanju inovacija u kućanstvima s ciljem olakšavanja i unaprijeđena život korisnicima.

Još iz kategorije

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

07.08.2020. komentiraj


Tvrtka Samsung Electronics je na jučerašnjem virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavila i dva najnovija tablet uređaja: Galaxy Tab S7 i S7+. Galaxy Tab S7+ opremljen je podrškom za 5G  mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom te snažnim procesorom, kao i mnoštvom opcija za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i zabavu.