Samsung predstavio novu verziju svog pametnog sata

Samsung predstavio novu verziju svog pametnog sata

Foto: Samsung

Samsung je predstavio novi pametni sat Galaxy Watch koji donosi brojne novitete. Od novosti se ističu dugotrajnija baterija, LTE povezivanje, opcije za praćenje životnih navika te novi dizajn koji se može personalizirati.

Uz pomoć Galaxy Watcha korisnici sada mogu još bolje pratiti razinu stresa i ritam spavanja. Novi pametni sat iz Samsunga dolazi u tri boje, srebrnoj, crnoj i rose gold, a moguće ga je dodatno personalizirati izborom boje remena.

„Veseli nas što možemo nastaviti unapređivati Galaxy liniju nosivim proizvodima. Novi Galaxy Watch dizajniran je za korisnike svih stilova života. Kako bismo zadovoljili njihove potrebe, osigurali smo dulje trajanje baterije i mogućnost boljeg praćenja fizičkih aktivnosti“, rekao je predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija u Samsungu DJ Koh.

Poboljšano trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80 sati eliminira potrebu za čestim punjenjem. Značajna je novost mogućnosti LTE povezivanja na samom satu. Time je, neovisno o telefonu, omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama te lociranje i slušanje glazbe u više od 15 zemalja putem usluga 30-ak operatera.

Nova funkcionalnost praćenja stresa automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Sat dodatno omogućuje praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogao korisnicima da prilagode svoje navike odmora. Uređaj prati i druge parametre vezane uz zdravlje poput vježbanja, a korisnici imaju i mogućnost praćenja unosa kalorija.

Sat u srebrnoj boji dostupan je u izvedbi kućišta promjera 46 milimetara, dok su crna i rose gold boje sata dostupne u 42-milimetarskim verzijama. Galaxy Watch ujedno je certificiran u skladu s vojnim standardima otpornosti na vlagu, prašinu i udarce.

Novi pametni sat iz Samsunga donosi još novosti u segmentima glazbe, sigurnosti sustava i plaćanja. Uređaj će u Hrvatskoj biti dostupan od 21. rujna. Korisnici koji žele među prvima kupiti novi Galaxy Watch moći će ga i prednaručiti od 30. kolovoza do 20. rujna.

Još iz kategorije

Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

10.12.2018. komentiraj

Polovinom rujna AOC je najavio seriju monitora G1. Riječ je o cjenovno prihvatljivim uređajima od kojih se prvi pojavio na tržištu odmah nakon najave, a ostali modeli stigli su u trgovine početkom ovog mjeseca.

Zamijenite stari fotoaparat novim Panasonicom

Zamijenite stari fotoaparat novim Panasonicom

06.12.2018. komentiraj

Odabrani Panasonicovi partneri u Hrvatskoj pokrenuli su veliku sezonsku promociju u sklopu koje kupcima nude veliki popust na fotoaparate. Promocija je počela sredinom studenog i trajat će do 6. siječnja sljedeće godine.

Savjeti kako se nositi s ovisnosti o mobitelu

Savjeti kako se nositi s ovisnosti o mobitelu

04.12.2018. komentiraj

Ovisnost o pametnim telefonima nije nikakav novitet, pošast je to ovog novog digitalnog doba i treba se znati suočiti s njom. Prvenstveno jer je broj ovisnih sve veći i tako nešto podosta zabrinjava, zbog čega su mjere prevencije potrebnije nego ikad. Nudi ih dr. John Huber iz neprofitne organizacije MMH (Mainstream Mental Health).