Samsung predstavio novi hladnjak s naprednim Family Hub značajkama

Samsung predstavio novi hladnjak s naprednim Family Hub značajkama

Samsung Electronics predstavila je novi model side-by-side hladnjaka s unaprijeđenim Family Hub značajkama koji donosi još bolje korisničko iskustvo uz pametne značajke za cijelu obitelj, tvrde u Samsungu i dodaju da novi model hladnjaka spaja visoku razinu funkcionalnosti i inovativne tehnologije kako bi ponudio istinski cjelovit doživljaj pametnog hladnjaka koji se savršeno uklapa u viziju povezanog i pametnog doma.

Novi hladnjak opremljen je digitalnim inverterskim kompresorom s izrazito dugim vijekom trajanja, a uz standardnu garanciju od 2 godine te produljeno jamstvo od dodatne 3 godine, digitalni inverterski kompresor dolaze uz garanciju od čak 20 godina.

„Novi model side-by-side hladnjaka donosi još bolje i naprednije Family Hub značajke i tehnologije za moderno iskustvo pametne kuhinje. Interna kamera View Inside pokazuje koja hrana se nalazi u hladnjaku, tako je korisnici mogu na daljini, preko svog mobilnog uređaja provjeriti što se u njemu nalazi kad kupuju. Također omogućuje uživanje u besprijekornoj zabavi slušajući glazbu, gledajući TV i koristeći ugrađene aplikacije ili aplikacije za pametni telefon. Čak pruža zabavan način dijeljenja poruka, fotografija, videa, informacija i rasporeda. Recipes pruža ukusne recepte s jednostavnim uputama i može pećnici poslati prave postavke. Tjedni planer obroka predlaže obroke za kuhanje svaki dan, na temelju onoga što korisnici vole i hrane koja se nalazi u hladnjaku“, ističu iz Samsunga.

Uz novi Family Hub hladnjak korisnici mogu uživati u glazbi slušajući svoje omiljene pjesme i izvođače koristeći Spotify, ili neprestano streamati zabavu uz pristup globalnim radio postajama, vijestima, podcastima i humorističnim emisijama na TuneInu, hvale se u Samsungu.

Pritom napominju da uređaj odnosno hladnjak omogućuje gledanje TV programa ili pristupanje online sadržaju na samom uređaju i to s pomoću widgeta može brzo pokrenuti popularne aplikacije za streaming videa ili društvene mreže.

„Aplikacija SmartView također može prikazati što se prikazuje na bilo kojem Samsung Smart TV-u i omogućuje pregled i kontrolu milijuna aplikacija koje su dostupne na pametnom telefonu korisnika.Ove inovativne značajke omogućavaju korisnicima da obogate svoj obiteljski život dijeljenjem vijesti, poruka, posebnih trenutaka, a sada i videozapisa na Family Board obiteljskoj ploči. Jednostavno mogu koristiti početni zaslon ili pametni telefon za prikazivanje fotografija i video isječaka, objavljivanje naljepnica, crtanje slika, tipkanje ili ručno pisanje bilješki, dijeljenje rasporeda i poveznica na web stranice ili čak dodavanje glazbenog playera“, pojašnjavaju iz Samsunga.

. Usprkos jednakim vanjskim dimenzijama kao i kod prijašnjeg modela, novi model hladnjaka nudi impresivnu zapremninu od čak 614 litara, a tanje stijenke sa svojom visokoučinkovitom izolacijskom tehnologijom pružaju mnogo prostora u ladicama i policama za pohranjivanje namirnica, uključujući predmete različitih oblika ili veličine, pohvalili su se iz Samsunga i dodali da je tako moguće brzo pronaći i izvaditi stvari koje su vam potrebne kad god vam zatrebaju.

Metalni kanal za hlađenje u stražnjoj stijenki pomaže u održavanju optimalne unutarnje temperature, dulje od konvencionalnog hladnjaka bez metalnog hlađenja. Metal zadržava hladnoću pa sprječava gubitak hladnog zraka pri otvaranju vrata.  Njegova dobra toplinska vodljivost pomaže da se brzo povrati gubitak hladnoće kada se vrata ponovno zatvore, tako da se hrana bolje čuva.

„Uživajte u vrhunskoj fleksibilnoj pohrani uz Smart Conversion 5 u 1. Pomoću inovativne Samsung tehnologije Twin Cooling, hladnjakom i zamrzivačem može se upravljati odvojeno te prebacivati između 5 pametnih načina rada kako bi se optimiziralo korištenje prostora i uštedjela energija. Zamrzivač se lako pretvara u hladnjak za spremanje više svježe hrane. Mogućnost zasebnog isključivanja hladnjaka ili zamrzivača  omogućuje uštedu energije ili korištenje zamrzivača kao malog hladnjaka. Twin Cooling Plus značajka optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču pomoću neovisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njezin okus sprječavajući miješanje mirisa. Održavajući više vlage u odjeljku hladnjaka, stvara optimalne uvjete skladištenja kako bi hrana ostala svježija.

Power Cool  i Power Freeze tehnologija omogućuje brzo hlađenje za hlađenje pića i stvaranje leda za posebne prilike poput zabave ili večere“, zaključuju u Samungu.