Samsung predstavio nove alate za Bixby i SmartThings te Infinity Flex zaslon

Samsung predstavio nove alate za Bixby i SmartThings te Infinity Flex zaslon

Tvrtka Samsung predstavila je nove alate za razvojne programere za svoja rješenja Bixby i SmartThings te nova iskustva s One UI i Infinity Flex zaslonom. Razvojni programeri i partneri sada će imati olakšan posao u razvoju aplikacija i rješenja pogonjena najnovijim tehnologijama.

„Ostvarili smo značajan napredak u istraživanju umjetne inteligencije i interneta stvari, što će biti presudno za našu viziju povezanog života. Napredak u Bixbyju i SmartThingsu otvara novo poglavlje u kojem se proizvodi i usluge trećih strana mogu jednostavno integrirati. Također, pametni uređaji sa savitljivim zaslonom postavljaju temelje za novu vrstu mobilnog iskustva“, istaknuo je predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija u Samsungu DJ Koh.

Kako bi programerima olakšao korištenje, Samsung uvodi Bixby Developer Studio. Riječ je o zbirci alata koji na intuitivan način omogućuju uključivanje umjetne inteligencije u više usluga i uređaja. Programeri će moći lako stvoriti Bixby kapsule i učiniti ih lako dostupnima korisnicima. Platforma će programerima omogućiti da lako prilagode svoje kapsule, kako za pametne telefone i televizore, tako i za kućanske aparate i druge proizvode.

Novosti su stigle i u SmartThings ekosustav. Tako programere u redizajniranom SmartThings Developer Workspaceu očekuje novi paket alata koji uključuju SmartThings Cloud Connector, SmartThings Device Kit i SmartThings Hub Connector. Sada će moći graditi i pokretati aplikacije na platformi te lako integrirati Zigbee i Z-Wave uređaje.

Savitljivi zaslon za pametne telefone velika je novost koja bi trebala zaživjeti sljedeće godine. Infinity Flex Display u kombinaciji s One UI donijet će novu vrstu mobilnog iskustva koje će korisnicima omogućit da rade ono što ne mogu s običnim pametnim uređajem. Budući da je riječ o platformi sljedeće generacije, Samsung poziva programere da s njima sudjeluju u razvoju rješenja. U suradnji s Googleom i zajednicom programera za Android, korejska će korporacija nastojati maksimalno povećati potencijal novog oblika za stvaranje optimiziranog korisničkog doživljaja.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.