Samsung odustaje od 16GB modela Galaxy Note 3

Samsung odustaje od 16GB modela Galaxy Note 3

Poznato je kako Galaxy Note 3 uskoro dolazi na tržište, odnosno najvjerojatnije se radio o 4. rujnu, i to ususret IFA-i na Samsungovom Unpacked 2013: Episode 2 događaju u Berlinu.

Ususret rujanskome lansiranju, Galaxy Note 3 ipak neće dolaziti u svom 16 GB izdanju. Odnosno, radi se o tome da Samsung odustaje od isporuke modela koji sadrže 16 GB memorije za pohranu podataka.

Ukoliko se sjećate Galaxy S4 16 GB verzije koja je lansirana na tržište ranije ove godine, onda znate da se radi o uređaju koji je, istina, imao 16 GB interne memorije, ali manje od 9 GB memorije bilo je zapravo iskoristivo. Znači li, stoga, da Samsung trenutno koristi čak i više prostora nego što su ga koristili u svom Galaxy S4 modelu? Lako je moguće. Nema sumnje u to da je Samsung u stanju pronaći stotine novih mogućnosti koje bi se mogle dodati svakome novome uređaju, kao što je to, primjerice, slučaj sa “S Pen” oko koje su mišljenja među korisnicima podijeljena.

Sve se više čini kako će Galaxy Note 3 biti lansiran na tržište u svojoj verziji od 32 GB i 64 GB interne memorije, što će mnogim korisnicima biti odlična vijest. Očekuje se da će ga krasiti 5,68 inčni Super AMOLED zaslon s 1920 x 1080 rezolucijom, Snapdragon 800 i Exynos 5420 (ovisno o tržištu), 2/3 GB RAM memorije, te 3200mAh baterija i, naravno, podršku za Android 4.3.

Ipak, za više konkretnijih informacija vezanih uz specifikacije Galaxy Note 3 pričekajmo početak rujna.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.