Samsung na sajmu CES 2015 predstavlja nove audio proizvode

Samsung na sajmu CES 2015 predstavlja nove audio proizvode

Foto: Samsung

Tvrtka Samsung Electronics najavila je nove audio proizvode, zvučnike WAM7500/6500 i proširenu liniju zakrivljenih soundbarova koji će biti predstavljeni na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2015.

Zvučnici WAM7500/6500 predstavljaju novi Samsungov koncept koji donosi bogat zvuk neovisno o tome gdje se nalazili. Za razliku od standardnih zvučnika koji projiciraju zvuk u samo jednom smjeru, zvučnici WAM7500/6500 ispunjavaju cijelu prostoriju zvukom. Ovaj novi pristup zvuku rezultat je korištenja tehnologije „Ring Radiator“ koja omogućava širenje zvuka u 360 stupnjeva te donosi sklad između visokih tonova i basova.

- Znamo koliko ljudi uživaju u glazbi i upravo zato proširujemo liniju naših audio proizvoda donoseći kvalitetno bežično audio iskustvo u njihove domove – izjavio je Jurack Chae, viši potpredsjednik tvrtke Samsung Electronics te dodao – s novim zvučnicima WAM7500/6500 korisnici će moći uživati u bogatom zvuku gdje god se nalazili, dok naši novi zakrivljeni soundbarovi izvrsno upotpunjuje iskustvo gledanja televizije.

Zvučnici WAM7500/6500 su dijelom razvijeni u Samsungovom audio laboratoriju u Valenciji, u Kaliforniji. Elegantni i dizajnirani od kvalitetnih materijala, zvučnici se mogu lako uklopiti u svako uređenje doma. Na tržištu će biti dostupna dva modela: stacionarni WAM7500 i mobilni WAM6500

Stacionarni WAM7500 objedinjuje lijep dizajn i izvrsnu kvalitetu zvuka. Mobilni WAM6500 dolazi s ugrađenom baterijom omogućujući korisniku uživanje u glazbi bilo da se nalazi u svom domu ili izvan njega. Oba modela jednostavno se povezuju s mobilnim uređajima, televizorima i soundbarovima.

Također, Samsung planira prvi u svijetu predstaviti novu liniju zakrivljenih soundbarova koja je u međuvremenu dodatno nadograđivana od prvog predstavljanja sredinom 2014. godine. Uz seriju 7500, Samsung će predstaviti linije 8500, 6500 i 6000, proširujući lepezu proizvoda na ukupno četiri koje odgovaraju Samsungovim zakrivljenim televizorima različitih veličina, od 45 do 78 inča.

Također, novopredstavljena serije 8500 donosi visoku kvalitetu zvuka zahvaljujući 9,1 kanalnim zvučnicima, središnjem zvučniku i dodatnim bočnim zvučnicima smještenim na oba kraja. To će dodatno pojačati doživljaj Samsungovih zakrivljenih televizora donoseći bogati surround-sound korisniku. Ovi proizvodi, i još puno toga, bit će službeno predstavljeni za vrijeme sajma CES 2015.

Još iz kategorije

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

09.04.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima osigurala neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće, ističu iz ovog korejskog proizvođača. 'Usluga Daljinski servis pruža brz popravak televizora i pametnih telefona, dok će usluga Od vrata do vrata omogućiti sigurno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će provoditi i dodatnu dezinfekciju uređaja, kako bi higijena bila na najvišem nivou', pojašnjavaju iz kompanije.

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

08.04.2020. komentiraj

Lenovo Legion računala omogućit će gaming entuzijastima još bolje i potpunije iskustvo. Nadolazeću liniju osobnih računala pokreću najnovija grafička kartica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU sa značajkom Max-Q Design i do novi Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije.

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

08.04.2020. komentiraj

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.