Samsung Galaxy S6 imat će slabiju bateriju od prethodnika

Samsung Galaxy S6 imat će slabiju bateriju od prethodnika

Sve više cure informacije u vezi Galaxy S6 modela, a ovaj put vijesti i nisu tako dobre. Samsungovi uređaji do sada su imali obje microSD i SIM kartice na stražnjoj strani, dostupne putem prijenosnog stražnjeg poklopca.

No, nove informacije koje su procurile pokazuju kako Galaxy S6 više nema izmjenjivi stražnji poklopac što automatski isključuje prijenosne baterije. Informacije također ukazuju da će i kapacitet baterije biti manji nego kod prethodnika Galaxy S5, pa će tako baterija umjesto prošlogodišnjih 2800mAh biti smanjena na 2600mAh.

No, novi procesor kojeg će Samsung ugrađivati u Galaxy S6 znatno je štedljiviji od onog lanjskog, pa se smanjenje kapaciteta baterije ne bi trebalo osjetiti, dapače, čak bi mogla i duže trajati.

Samsung je zbog novog premium dizajna morao i žrtvovati neke mogućnosti na koje smo navikli kao standarde. Često je Samsung kritiziran kako ne nudi istu kvalitetu izrade kao i njegovi konkurenti, pa su se u Samsungu možda zamislili nad tim.

Ovaj put su, izgleda, sve podredili atraktivnosti uređaja. Nemojmo zaboraviti kako izgled prodaje, a to je ono na što Samsung najviše cilja.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.