Samsung Galaxy S6 imat će slabiju bateriju od prethodnika

Samsung Galaxy S6 imat će slabiju bateriju od prethodnika

Sve više cure informacije u vezi Galaxy S6 modela, a ovaj put vijesti i nisu tako dobre. Samsungovi uređaji do sada su imali obje microSD i SIM kartice na stražnjoj strani, dostupne putem prijenosnog stražnjeg poklopca.

No, nove informacije koje su procurile pokazuju kako Galaxy S6 više nema izmjenjivi stražnji poklopac što automatski isključuje prijenosne baterije. Informacije također ukazuju da će i kapacitet baterije biti manji nego kod prethodnika Galaxy S5, pa će tako baterija umjesto prošlogodišnjih 2800mAh biti smanjena na 2600mAh.

No, novi procesor kojeg će Samsung ugrađivati u Galaxy S6 znatno je štedljiviji od onog lanjskog, pa se smanjenje kapaciteta baterije ne bi trebalo osjetiti, dapače, čak bi mogla i duže trajati.

Samsung je zbog novog premium dizajna morao i žrtvovati neke mogućnosti na koje smo navikli kao standarde. Često je Samsung kritiziran kako ne nudi istu kvalitetu izrade kao i njegovi konkurenti, pa su se u Samsungu možda zamislili nad tim.

Ovaj put su, izgleda, sve podredili atraktivnosti uređaja. Nemojmo zaboraviti kako izgled prodaje, a to je ono na što Samsung najviše cilja.

Još iz kategorije

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

13.12.2019. komentiraj

Huawei je predstavio svoj Mobile Services ekosustav koji krajnjim korisnicima osigurava pametnije, brže i bolje okruženje, a za developere je osigurano ugodnije korištenje cloud usluga i aplikacija, moglo se čuti od Justyne Jaworske, voditeljice Mobile Cloud Services Business odjela u Huaweiju na konferenciji .debug na kojeoj je HMS i prvi put predstavljen.

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.