Samsung Galaxy S5 najvjerojatnije u aluminijskom kučištu

Samsung Galaxy S5 najvjerojatnije u aluminijskom kučištu

Čini se da će Samsung konačno donijeti neke velike promjene uvođenjem kvalitetnijih materijala za izradu svojih mobilnih uređaja, pa čak i novi smjer što se tiče dizajna pri izradi sljedećeg Galaxy S (odnosno Galaxy S5) smartphonea.

Izvještaji iz raznih izvora ukazuju na to kako Samsung trenutno radi na novom “Design 3.0” jeziku koji označava potpuno novi smjer za Samsung i dovodi novootkrivenu “svježinu” popularnoj liniji smartphoneova.

Novi dizajn je vjerojatno tek uvod u predstavljanje aluminijskih materijala od kojih će biti izrađen njihov sljedeći smartphone. Promatrajući svoje konkurente kao što su iPhone, HTC One i Xperia Z, Samsung će nastojati izraditi tijelo smartphonea koje će biti jednako atraktivno izvana i iznutra ugrađivanjem aluminijske komponente za svoj smartphone.

Za odgovore o tome hoće li aluminijsko tijelo dodati (nepotrebnu) težinu uređajima i možemo li očekivati neku vrstu materijala koja je otporna na ogrebotine, vrijedi pričekati 2014. godinu.

Još iz kategorije

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

07.08.2020. komentiraj


Tvrtka Samsung Electronics je na jučerašnjem virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavila i dva najnovija tablet uređaja: Galaxy Tab S7 i S7+. Galaxy Tab S7+ opremljen je podrškom za 5G  mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom te snažnim procesorom, kao i mnoštvom opcija za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i zabavu.

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i  novi pametni sat i slušalice

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i novi pametni sat i slušalice

06.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics jučer je uz novu Galaqxy Note seriju i novu seriju tableta predstavila i novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat dosad, prekrasnog izgleda s brojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice predstavljaju najnoviji tehnološki napredak na području kvalitete zvuka unutar ergonomskog, stilskog privlačnog dizajna, tvrde u kompaniji.