DOBRA GODINA

Realme premašuje 200 milijuna isporuka

Realme premašuje 200 milijuna isporuka

Kineski proizvođač pametnih telefona Realme objavio je da su njegove globalne isporuke pametnih telefona premašile 200 milijuna jedinica otkako je ušao na tržište 2018. Prema Counterpoint Researchu, to ga čini petim najbržim brendom koji je postigao tu brojku.

Realme je rekao da je 2021. imao 100 milijuna korisnika pametnih telefona na globalnoj razini, što mu je dalo široku prepoznatljivost u krajoliku zasićenom s više od 700 pametnih telefona i hijerarhijom vodećih marki kada je prvi put lansiran. Realme je objasnio svoju prekretnicu u isporukama uvelike zahvaljujući svojoj strategiji i ulaganju u istraživanje i razvoj usmjerenih na poboljšanje dizajna i performansi svojih uređaja.

U 2024. Realme je rekao da planira povećati potrošnju na istraživanje i razvoj za 470 posto. "Unatoč smanjenju globalnog tržišta pametnih telefona u posljednje dvije godine, Realme je zadržao zdrav i stabilan rast čak i [kada] se suočavao s tržišnom konkurencijom i pritiskom vanjskog okruženja", ističu iz kompanije. Nadalje, trebao bi lansirati Realme GT5 Pro sljedeći tjedan.