Qualcomm najavljuje Samsung kao predstavljajućeg partnera Snapdragon Pro serije

Qualcomm najavljuje Samsung kao predstavljajućeg partnera Snapdragon Pro serije

Tvrtka Qualcomm Technologies najavila je da je Samsung Electronics imenovan službenim partnerom za mobilne uređaje Snapdragon Pro serije koju pokreće Samsung Galaxy. Natjecatelji Snapdragon Pro serije na razinama Mobile Challenge i Mobile Masters isključivo će koristiti Samsung Galaxy uređaje sa Snapdragonom za odobrena natjecanja, počevši od finala Snapdragon Pro Series Mobile Challenge na DreamHacku u Valenciji. Najveća svjetska mobilna e-sportska liga s više naslova, Snapdragon Pro Series, koristit će Samsung Galaxy uređaje pokretane Snapdragon čipom za natjecanja kroz Snapdragon Masters 2024. Snapdragon Pro Serija će predstavljati Samsung u više regija: Sjeverna Amerika; Indija; Europa, Bliski Istok i Sjeverna Afrika; i Azija-Pacifik.

ESL FACEIT Group (EFG), vodeći pružatelj natjecateljskih igara i esports zabave, već je doveo Snapdragon Pro Series do jedne od najvećih globalnih mobilnih esport liga s više naslova, naglašavajući svoj prioritet demokratizacije pristupa natjecanju za najnovije i sljedeće generacija strastvenih mobilnih igrača.

“Posvećeni smo pružanju Samsung Galaxy uređaja visokih performansi sa Snapdragonom u ruke milijardi igrača diljem svijeta kako bismo promovirali prijateljstvo i natjecanje,“ rekla je Stephanie Choi, EVP & CMO Mobile eXperience Business odjel u tvrtki Samsung. "Kao službeni partner mobilnih uređaja Snapdragon Pro serije, ova objava produbljuje naše postojeće partnerstvo s Qualcommom i važan je sljedeći korak u našoj potrazi za unapređenjem mobilne tehnologije u svijetu e-sportova.

“Suradnja između ESL FACEIT grupe, tvrtke Samsung i Qualcomma pokazuje našu kolektivnu predanost revolucioniranju mobilnog esporta kroz neusporedivu pristupačnost i vrhunske performanse,“ rekao je Don McGuire, viši potpredsjednik Qualcomm Technologies, Inc. i CMO Qualcomma.

"Veselimo se pokazati vrhunske, mobilne značajke igranja i pouzdanost Samsung uređaja sa Snapdragonom dok se najbolji svjetski igrači mobilnih igara natječu na najvećim međunarodnim pozornicama e-sporta“, objašnjava McGuire.

“Upotrebom vodeće tehnologije tvrtke Samsung i Qualcomma, EFG će nastaviti povećavati natjecateljsko iskustvo za mobilne igrače širom svijeta,“ rekao je Kevin Rosenblatt, viši potpredsjednik Game Ecosystems u ESL FACEIT Group (EFG).

“Naše partnerstvo s Qualcommom i tvrtkom Samsung naglašava da je sada više nego ikad telefon u vašem džepu pristup nevjerojatnim natjecateljskim iskustvima igranja i doprinosi stvaranju ere za sve“, tvrdi Rosenblatt.