Proljetno čišćenje doma ove će godine biti pristupačnije uz Samsung uređaje

Proljetno čišćenje doma ove će godine biti pristupačnije uz Samsung uređaje

Ovogodišnje proljetno čišćenje bit će još ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta prilikom kupovine odabranih modela usisavača, perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica i perilica posuđa.

Usisajte sve - čak i loš zrak

Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisavač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u zraku ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za pohranu prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i dulje trajanje baterije. Ovaj motor stvara nevjerojatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 okretaja u minuti, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 okretaja u minuti.

Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisavač na svijetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasificirati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, namještaja ili drugih prepreka. Također može prepoznati je li predmet lomljiv i izbjeći predmete koji su identificirani kao opasni.

Operite sve - čak i zaboravljene čarape.

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Perilica rublja Samsung pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble tehnologiju. Sistem QuickDrive skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućuju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tijekom samog pranja. Perilica s higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena.
Za savršenu njegu rublja potrebna nam je i sušilica koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno glačanje.

Posebna proljetna ponuda s velikim popustima

Kombinacijom odabranih uređaja vaš će dom zablistati u proljeće. Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisavača, perilica-sušilica i perilica posuđa. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina jamstva za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. ožujka do 30. travnja 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link.

Dodatno komercijalno jamstvo dostupno pod uvjetom ostavljanja recenzije i registracije na samsungproduzenojamstvo.hr najkasnije 30 dana od kupnje. Promocija je dostupna kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije. **Samsung prodajni partneri samostalno određuju popust i maloprodajnu cijenu. Popust se obračunava na redovnu maloprodajnu cijenu uređaja. Redovnu maloprodajnu cijenu, cijenu koja se primjenjuje tijekom posebnog oblika prodaje i najnižu cijenu u razdoblju od trideset dana prije provođenja posebnog oblika prodaje za svaki pojedini uređaj saznajte na prodajnom mjestu.