Prodano više od 5,9 milijuna primjeraka PlayStation 4 konzole tijekom blagdana

Prodano više od 5,9 milijuna primjeraka PlayStation 4 konzole tijekom blagdana

Foto: Sony

Tvrtka Sony Interactive Entertainment objavila je informaciju kako je tijekom blagdanskog razdoblja 2017. godine prodano više od 5,9 milijuna primjeraka PlayStation 4 konzole i 55,9 milijuna igara za tu konzolu.

“Zahvaljujući kontinuiranoj podršci od naših fanova diljem svijeta, čast nam je objaviti izvanrednu prodaju tijekom blagdana. PlayStation Network nastavlja pokazivati spektakularan rast s brojem PlayStation Plus pretplatnika koji je premašio 31,5 milijuna.”, izjavio je John Kodera, predsjednik i glavni izvršni direktor Sony Interactive Entertainmenta.

Sveukupno, do 31. prosinca prošle godine prodano je više od 73,6 milijuna primjeraka konzole i 645 milijuna igara za PlayStation 4.

Sve vijesti iz svijeta video igara pratite na našem gaming portalu gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

03.06.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je odlučio odgoditi zakazano predstavljanje PlayStation 5 igara, izjavivši kako ovo nije vrijeme za slavlje – nagovještavajući na proteste koji se trenutno održavaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

02.06.2020. komentiraj

Huawei MatePad Pro, flagship tablet predstavljen krajem veljače u Barceloni, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu. Tablet koji se odlikuje vrhunskim dizajnom i moćnim preformansama, dostupan je u prednarudžbi od 1. lipnja kod ovlaštenih distributera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu, ističu u Huaweiju.

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.