Procurile informacije o novom HTC M4

Procurile informacije o novom HTC M4

Foto: phonearena.com

Promatramo li dizajn novog HTCovog modela M4, teško je ne primjetiti sličnosti koje ovaj model ima sa svojim starijim bratom HTC One. Uzmemo li u obzir da je HTC One, prije nego je bio predstavljen široj publici imao kodno ime M7, dojam oko sličnoga dizajna tek onda ne čudi.

Nagađa se kako su specifikacije novog modela zaslon veličine 4,3 inča’ rezolucije 720p, te vjerojatno prihvatljivija cijena od One-a. U hardverskom aspektu pokretat će ga dvojezgreni procesor, te će korisnici imati na raspolaganju 16GB interne memorije.

Također, za sve one koji se često služe kamerom na svome smartphoneu, bit će zanimljiv podatak da je u ovaj model ugrađen 4MP senzor (iako se prvotno nagađalo da će se raditi o 13MP) sa Ultrapixel tehnologijom koji je također preuzet od One-a.

Pretpostavlja se da bi se ovaj model trebao pojaviti na tržištu još ovog kvartala, no ipak, pričekajmo službene potvrde iz samog HTC-a.

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.