Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Nije mnogo vremena proteklo otkako je Nokia objavila svoj posljednji telefon, Lumiju 925, ali se čini kako su pripreme oko nove Nokije u punome jeku. Tako su procurile prve fotografije dosad nenajavljenog Nokia uređaja označenog kao Nokia EOS koje prikazuju uređaj sa još uvijek neodređenom kvalitetom kamere “XX Mega Pixel”.

O ovim informacijama izvijestila je popularna web stranica koja se bavi svakodnevnim izvještavanjem o najnovijim gadgetima i elektronici na tržištu, Engadget, a do informacije su došli putem kineske web stranice Sina Weibo. Na istoj je prikazana 41MP kamera, metalno kućište i manja metalna ploča, a kućište samoga uređaja vrlo podsjeća na Nokijin model Lumia 800.

Nije sigurno da li će novo metalno kućište, slično kao ono u Lumije 925, zamijeniti prethodno nagađano plastično kućište, tako da je moguće da se radi o metalik alternativi plastičnog kućišta, izvijestio je Engadget.

Nokia će 11. srpnja u New Yorku održati događaj pod nazivom “Zoom Reinvented”, ali nije sigurno hoće li tada biti predstavljen 808 PureView uređaj. Visokopozicionirani Nokijini zaposlenici daju naslutiti putem Twittera da ćemo možda imati priliku u New Yorku vidjeti novi Nokijin EOS model.

Još iz kategorije

Raste prodaja pametnih zvučnika u Europi

Raste prodaja pametnih zvučnika u Europi

21.05.2019. komentiraj

Pametni zvučnici i općenito pametni uređaji za domove sve su veći hit na tržištu i to se moglo vidjeti kroz četvrti kvartal prošle godine, gdje su samo na europskom tržištu dosegli brojku od 33 milijuna isporuka, što je rast od 15,1 posto na godišnjoj razini.

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

20.05.2019. komentiraj

Kineski Huawei nedavno je na hrvatskom tržištu ponudio još jedan povoljni uređaj iz serije prvenstveno namijenjene mlađim korisnicima, Y5 2019. Taj je pametni telefon najnoviji dodatak cjenovno povoljnoj Y obitelji poznatoj po visokoj vrijednosti koja se dobiva za skromnu cijenu.

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.