Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Nije mnogo vremena proteklo otkako je Nokia objavila svoj posljednji telefon, Lumiju 925, ali se čini kako su pripreme oko nove Nokije u punome jeku. Tako su procurile prve fotografije dosad nenajavljenog Nokia uređaja označenog kao Nokia EOS koje prikazuju uređaj sa još uvijek neodređenom kvalitetom kamere “XX Mega Pixel”.

O ovim informacijama izvijestila je popularna web stranica koja se bavi svakodnevnim izvještavanjem o najnovijim gadgetima i elektronici na tržištu, Engadget, a do informacije su došli putem kineske web stranice Sina Weibo. Na istoj je prikazana 41MP kamera, metalno kućište i manja metalna ploča, a kućište samoga uređaja vrlo podsjeća na Nokijin model Lumia 800.

Nije sigurno da li će novo metalno kućište, slično kao ono u Lumije 925, zamijeniti prethodno nagađano plastično kućište, tako da je moguće da se radi o metalik alternativi plastičnog kućišta, izvijestio je Engadget.

Nokia će 11. srpnja u New Yorku održati događaj pod nazivom “Zoom Reinvented”, ali nije sigurno hoće li tada biti predstavljen 808 PureView uređaj. Visokopozicionirani Nokijini zaposlenici daju naslutiti putem Twittera da ćemo možda imati priliku u New Yorku vidjeti novi Nokijin EOS model.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.