Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Procurile fotografije Nokie EOS s 41MP kamerom

Nije mnogo vremena proteklo otkako je Nokia objavila svoj posljednji telefon, Lumiju 925, ali se čini kako su pripreme oko nove Nokije u punome jeku. Tako su procurile prve fotografije dosad nenajavljenog Nokia uređaja označenog kao Nokia EOS koje prikazuju uređaj sa još uvijek neodređenom kvalitetom kamere “XX Mega Pixel”.

O ovim informacijama izvijestila je popularna web stranica koja se bavi svakodnevnim izvještavanjem o najnovijim gadgetima i elektronici na tržištu, Engadget, a do informacije su došli putem kineske web stranice Sina Weibo. Na istoj je prikazana 41MP kamera, metalno kućište i manja metalna ploča, a kućište samoga uređaja vrlo podsjeća na Nokijin model Lumia 800.

Nije sigurno da li će novo metalno kućište, slično kao ono u Lumije 925, zamijeniti prethodno nagađano plastično kućište, tako da je moguće da se radi o metalik alternativi plastičnog kućišta, izvijestio je Engadget.

Nokia će 11. srpnja u New Yorku održati događaj pod nazivom “Zoom Reinvented”, ali nije sigurno hoće li tada biti predstavljen 808 PureView uređaj. Visokopozicionirani Nokijini zaposlenici daju naslutiti putem Twittera da ćemo možda imati priliku u New Yorku vidjeti novi Nokijin EOS model.

Još iz kategorije

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.

Huawei predstavio EMUI10 već broji više od 500 milijuna dnevno aktivnih korisnika

Huawei predstavio EMUI10 već broji više od 500 milijuna dnevno aktivnih korisnika

18.08.2019. komentiraj

Na Huawei HDC konferenciji, koja je nedavno održana u Dongguanu u Kini, gdje je službeno predstavljen EMUI10, Dr. Wang Chenglu, predsjednik odjela Software Engineering u Huawei Consumer Business grupi, rekao je kako je EMUI10 pionirska aplikacija distribuirane tehnologije za sve uvjete rada. Njegov je razvoj omogućio i razvoj specifičnih aplikacija za audio i video pozive, provođenje poslovnih zadataka na nizu uređaja te druge aplikacije za pametne uređaje koje se mogu koristiti u vozilima. Huawei P30 serija prva će se nadograditi na EMUI10 Beta verziju tijekom internog testiranje 8. rujna, a bit će dostupna kasnije za seriju Mate 20.