Poslastica za HTC Androidaše – dolazi novi Sense 5!

Poslastica za HTC Androidaše – dolazi novi Sense 5!

Čini se da će vlasnici HTC One X, One X+, One S i HTC Butterfly imati mogućnost ažuriranja svog Android OS-a sa novom nadogradnjom na Sense 5. Nedostajat će mu BlinkFeed koji je bio značajka OS-a koji su mnogi korisnici ili mrzili ili voljeli.

Nadogradnja će biti moguća u narednih nekoliko mjeseci, ali možda čak i dulje od toga, ovisno o odobrenju pružatelja internet usluga.

HTCov Sense 5 koji je lansiran isključivo na HTC One modelu će sigurno razveseliti korisnike koji su koristili prethodni Sense 4 sa svojim poboljšanim funkcijama kamere, estetike i zaključavanja zaslona. Sense 5 donosi novi izgled koji se može pohvaliti svojom jednostavnošću, al ii gubitkom 3D prstena koji je služio za zaključavanje zaslona na Sense 4.

Dakle, pripazite u narednih nekoliko mjeseci kako biste provjerili novu nadogradnju vašeg HTC pametnog telefona i uživajte u novom dizajnu interface-a sa Sense 5.

Još iz kategorije

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

02.06.2020. komentiraj

Huawei MatePad Pro, flagship tablet predstavljen krajem veljače u Barceloni, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu. Tablet koji se odlikuje vrhunskim dizajnom i moćnim preformansama, dostupan je u prednarudžbi od 1. lipnja kod ovlaštenih distributera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu, ističu u Huaweiju.

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

01.06.2020. komentiraj

Panasonic predstavlja novi zamjenjivi standardni objektiv sa zumom LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 (S-R2060) utemeljen na sustavu L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra bez zrcala s jednim objektivom iz serije LUMIX S. Fokusirajući se posebno na profesionalnu upotrebu, serija LUMIX S svojim fotoaparatima i objektivima visoke kvalitete nudi beskompromisnu fotografsku izražajnost.