PlayStation 4 prodan u više od 70,6 milijuna primjeraka

PlayStation 4 prodan u više od 70,6 milijuna primjeraka

Tvrtka Sony Interactive Entertainment objavila je kako je do početka ovog mjeseca prodano više od 70,6 milijuna primjeraka PlayStation 4 konzole. Također je objavila kako je prodano više od 617,8 milijuna digitalnih i fizičkih primjeraka PlayStation 4 igara.

“Ne mogu se dovoljno zahvaliti našim fanovima i partnerima. Njihova podrška, od lansiranja prvog PlayStationa 1994. godine, pomogla nam je da PlayStation postane jedna od najvećih konzolnih gaming mreža u svijetu. Nastavit ćemo blisko surađivati s partnerima kako bismo održali taj momentum i ostali čvrsti u tome da PS4 bude najbolje mjesto za igranje.“, izjavio je Andrew House iz Sony Interactive Entertainmenta.

Iz Sonya su napomenuli i nastavak širenja portfelja igara za PlayStation 4 među kojima su Monster Hunter: World, Ryu ga Gotoku Kiwami 2, God of War, Shadow of the Colossus i Dissidia Final Fantasy NT.

Više informacija iz svijeta video igara i gaming industrije potražite na našem gaming portalu gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

04.06.2020. komentiraj

Samsung je u veljači predstavio Galaxy S20 seriju pametnih telefona i ponovno se u njoj moglo pronaći tri modela, ali ovaj put bitnih razlika između osnovnog S20 i luksuznog S20 Ultra 5G modela nije bilo. Osim veličine, malo jače kamere i 5G mogućnosti, naravno. Zato se postavljalo pitanje što će S20+ uopće u cijeloj priči postići...

Novi uređaji iz Lenova

Novi uređaji iz Lenova

04.06.2020. komentiraj

Lenovo je osnažio najnoviju liniju uređaja za krajnje potrošače koji su osmišljeni kako bi olakšali snalaženje u današnjem potpuno povezanom svijetu. Predstavljena su dva Windows 10 odvojiva uređaja koja podržavaju LTE povezivanje – Lenovo Yoga Duet 7i1 s Lenovo E-Color olovkom i Lenovo IdeaPad Duet 3i s digitalnom olovkom što ga čini odličnom opcijom za studente i osobe koje obavljaju više zadataka istovremeno.

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

04.06.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je, kako sami tvrde, inovativni gaming monitor Odyssey G7, koji je prvi put prikazan u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2020. početkom ove godine. Ovaj uređaj predstavlja autentičan iskorak na polju igara, kombinirajući do sada najzakrivljeniji zaslon s najboljim performansama u klasi, tvrde u Samsungu.