PlayStation 4 prodan u više od 70,6 milijuna primjeraka

PlayStation 4 prodan u više od 70,6 milijuna primjeraka

Tvrtka Sony Interactive Entertainment objavila je kako je do početka ovog mjeseca prodano više od 70,6 milijuna primjeraka PlayStation 4 konzole. Također je objavila kako je prodano više od 617,8 milijuna digitalnih i fizičkih primjeraka PlayStation 4 igara.

“Ne mogu se dovoljno zahvaliti našim fanovima i partnerima. Njihova podrška, od lansiranja prvog PlayStationa 1994. godine, pomogla nam je da PlayStation postane jedna od najvećih konzolnih gaming mreža u svijetu. Nastavit ćemo blisko surađivati s partnerima kako bismo održali taj momentum i ostali čvrsti u tome da PS4 bude najbolje mjesto za igranje.“, izjavio je Andrew House iz Sony Interactive Entertainmenta.

Iz Sonya su napomenuli i nastavak širenja portfelja igara za PlayStation 4 među kojima su Monster Hunter: World, Ryu ga Gotoku Kiwami 2, God of War, Shadow of the Colossus i Dissidia Final Fantasy NT.

Više informacija iz svijeta video igara i gaming industrije potražite na našem gaming portalu gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

19.05.2019. komentiraj

Pametni satovi napokon su posljednjih nekoliko godina uspjeli pridobiti značajniju bazu korisnika, što se može zahvaliti njihovim općenitim poboljšanjima, boljem dizajnu, ali i činjenici da su mlađe generacije postale samostalnije i lakše kupuju ono što ih zanima. No, stvari su postale i jezovite nakon istraživanja provedenog od strane stručnjaka na Carnegie Mellon University Human-Computer Interaction Institute (HCII).