Pišite na 5 različitih jezika odjednom s najnovijim SwiftKey Beta

Pišite na 5 različitih jezika odjednom s najnovijim SwiftKey Beta

Foto: SwiftKey

SwiftKey je dosta zastupljen u medijima u posljednje vrijeme - prije nekoliko mjeseci obustavljena je cloud sinkronizacija, a prije samo nekoliko tjedana, objavljeno je kako će tipkovnica biti u pogonu pomoću neuronske mreže za poboljšanje prijedloga. Sada je pak stigla vijest kako možete pisati na 5 različitih jezika odjednom s najnovijim SwiftKey Beta.

Postoji podrška za pet simultanih jezika, a ako se služite sa više od dva jezika onda vam je jasno kako prijelazi naprijed-nazad između jezika mogu biti veoma naporni. Što se tiče neuronske mreže, ona je bila dostupna samo na engleskom, a sada su u igri francuski, njemački i španjolski jezik.

Od ostalih promjena treba napomenuti kako su dodana još četiri nova jezika (Sindhi Pakistan, Pashto, škotski galski, Uyghur), nema više crvenog podcrtavanja prilikom pisanja na više jezika i razne ostale opcije.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.