ZA HIBRIDNI I REMOTE RAD

Philips predstavlja tri nova višenamjenska modela monitora E1 linije

Philips predstavlja  tri nova višenamjenska modela monitora E1 linije

Philip je predstavio tri nova modela monitora E1 linije, koji su opremljeni svim značajkama bitnima za profesionalce i remote radnike. Cilj novih modela jest pomoći korisnicima u boljoj povezivosti i poboljšanju produktivnosti, po konkurentnoj cijeni. 

Modeli su imena 24E1N1100A i 27E1N1100A, opremljeni FHD IPS zaslonom od 23,8 inča, odnosno 27 inča. Dolaze s "bez okvirnim dizajnom", uskim rubovima za postavljanje s više monitora i organizatorom kabela za uredan i funkcionalno osmišljen radni prostor.

Kvaliteta slike je na nivou jer IPS panel pruža živopisne boje, dok stopa osvježavanja od 100 Hz s MPRT od 1ms i Adaptive Sync pruža responzivno iskustvo s oštrim i preciznim vizualnim prikazima koji poboljšavaju svaki trenutak, uključujući i gaming sesije tijekom slobodnog vremena korisnika.

Dodatni poticaj pruža SmartImage Game Mode značajka. Osim toga, za potpuni višeosjetilni doživljaj, oba modela dolaze s ugrađenim visokokvalitetnim stereo zvučnicima od 2W. Ovi modeli također podržavaju i usmjereni su na dobrobit korisnika, sa značajkama kao što su LowBlue Mode i Flicker-free za oku ugodno gledanje i EasyRead za iskustvo nalik čitanju s papira.

Philips 27E1N1600AE posebno je dizajniran za poboljšanje povezivosti u kućnim radnim prostorima nudeći prilagodljivo i dugoročno rješenje uz dodatnu jednostavnost. Uz sve značajke uključene u prethodne modele iz linije E1, ovaj zaslon također ima USB-C 3.2 povezivost s Power Delivery protokolom koji prenosi 65W. Dolazi s podesivim postoljem od 100mm. Ova specifična vrsta postolja dizajnirana je da bude uistinu korisnički orijentirana, s mogućnošću podesive visine i nagiba.

Također, monitori 24E1N1100A, 27E1N1100A i 27E1N1600AE su višenamjenski, posebno dizajnirani da zadovolje najčešće potrebe za bilo koji kućni ured, s brzom povezivošću, poboljšanom produktivnošću, udobnošću i jednostavnošću korištenja, dok istovremeno osiguravaju dosljedno uživanje i imerzivnost u slobodno vrijeme.