Philips predstavio DesignLine 3D Smart LED TV

Philips predstavio DesignLine 3D Smart LED TV

Philips je predstavio nove modele u serijama televizora linija 5000, 6000, 7000 i 8000, ali i najnoviji DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik za 2013. Zvijezda predstavljanja bio je DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik dostupan u dijagonalama 46 i 55 inča koji se odlikuje inovativnim dizajnom, kvalitetnim prikazom, velikim mogućnostima povezivanja i drugim naprednim tehnologijama.

„Ova godina je za Philips, odnosno TP Vision godina Ambilighta. Izrazito sam zadovoljan da su kupci prepoznali prednosti Ambilight tehnologije koja je, osim u DesignLine, ugrađena u sve uređaje koje danas predstavljamo. Ambilight je jedinstvena Philipsova tehnologija koja povećava ekran tako što sa zadnje strane projicira svjetlosni sjaj na zid oko njegovog okvira. Funkcija Ambilight boju i svjetlinu automatski prilagođava slici na ekranu. Boja i svjetlost je zbog funkcije prilagođavanja na zidu uvijek savršena, bez obzira na boju zida. Rezultat je opušteno gledanje, bez napetosti u očima“, pojasnio je Nikola Radman-Livaja, voditelj TP Vision predstavništva u Hrvatskoj i BiH te dodao da se 81 posto kupaca ponovo odlučuje na kupnju televizora s funkcijom Ambilight.

„Inovativni dizajn ploče od sloja stakla na DesignLine-u promijenit će način na koji gledate na televizore, kao i izgled samih televizora. Meki uzorak pretače se staklenom površinom prelazeći od tamnih ka svijetlim nijansama, naglašavajući dojam da televizor lebdi u zraku. Nagnite ga uza zid u prostranom studiju, postavite među antikne predmete u kući na imanju ili ga objesite među umjetninama u galeriji – izgledat će prirodno gdje god da se smjesti“, izjavio je Damir Smajić, voditelj kupaca kompanije TP Vision za tržište BiH, koji je novinarima predstavio napredne mogućnosti najnovijih Philips televizora te „zvijezde“ – Philips DesignLine-a.

Bilo da svoj novi televizor odlučite nasloniti na zid, objesiti na zid ili postaviti uz zid, na raspolaganju vam je rješenje montaže sukladno vašim potrebama. Za interijere s tvrdim podovima Philips je osmislio rubni štitnik koji se postavlja između staklene ploče televizora i vašeg poda. Rješenje za montažu na zid je nosač Simply Straight tvrtke Philips uz koji ne morate precizno mjeriti prilikom postavljanja televizora na zid jer nosač omogućava ravno postavljanje svaki put.

Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Pomoću funkcije prilagodbe zidu, svjetlost će biti usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid.

Za dodatno poboljšanje slike, Philipsov DesignLine TV koristi Perfect Pixel HD tehnologiju. Cilj je pružanje slike bez titranja uz visoku oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – Philipsov standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

Za potpuni užitak pri gledanju omiljenih filmova, LCD pruža čisti i jasan zvuk iz skrivenih zvučnika koji su potpuno uklopljeni u elegantni, tanki dizajn. 3D wOOx i HD Stereo tehnologija omogućava jasan i čisti zvuk snage 30 vata  (2x15W )

Povezivanje s ostalim uređajima i upravljanje različitim zabavnim sadržajima vrlo je jednostavno zahvaljujući velikim mogućnostima povezivanja -  USB (4), HDMI (4), komponentni (YpbPr) ulaz, SCART ulaz (RGB/CVBS) te integriranoj bežićnoj Wi-Fi 11n vezi s  Wi-Fi Miracast certifikatom.

Philipsov novi DesignLine 3D Smart LED TV  može se kupiti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 14.499 kuna za 46 inčni model, odnosno 21.999 kuna za 55 inčni model.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100  milijuna primjeraka

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100 milijuna primjeraka

18.10.2019. komentiraj

Sony uživa posljednjih četvrt stoljeća jer PlayStation konzole prodaju se maestralno, što potvrđuje i četvorka, koja je u srpnju dosegnula stotinu milijuna prodanih jedinica. To znači da japanski tehnološki gigant na vječnoj listi najbolje prodavanih konzola drži četiri od pet mjesta. Tek se na treće mjesto smjestio Nintendo Wii sa 102 milijuna prodaja. Dakle, nitko više nije dosegnuo tu troznamenkastu brojku. No, činjenica je i da nitko neće tako brzo dosegnuti što je uspio Sony s PlayStation 2, koji je završio na 158 milijuna.

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.