Personalizirane SMART TV usluge iz Samsunga

Personalizirane SMART TV usluge iz Samsunga

Foto: Samsung UBD-M9500

Tvrtka Samsung najavila je kako će na predstojećem sajmu CES 2017., koji će se održati od 5. do 9. siječnja u Las Vegasu, predstaviti tri nove Smart TV usluge. Tako će usluge nazvane “Sports”, “Music” i “TV Plus” nuditi personalizirani sadržaj predložen u skladu s navikama korisnika, a sve to putem Samsung Smart Hub platforme.

TV usluga ‘Sports’ će obožavateljima sporta pružiti informaciju o tome kada njihova momčad igra, gdje mogu pogledati tu utakmicu kao i koji je rezultat. Svi ti podaci nalazit će se na jednoj stranici pa korisnici neće morati pretraživati programe kako bi pronašli željeni prijenos ili snimku. Samsung planira dodatno proširiti raspon sadržaja u ponudi “Sports” usluge u partnerstvu s programima NBC Sports, UFC i drugima.

Usluga ‘Music’ će omogućiti korisnicima Smart TV jednostavnu pretragu i prepoznavanje pjesama uživo na TV prijemniku ili izravno s TV programa. Također će omogućiti preporuke u izborniku “Pretpregled” Smart Hub korisničkog sučelja kako bi korisnici otkrili novu glazbu i slušali pjesme koje žele. ‘Music’ trenutno nudi sadržaj preko glazbenih aplikacija osam partnera uključujući Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon i Bugs. Usluga će, za početak, biti dostupna u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te Sjedinjenim Državama.

‘TV Plus’ usluga će nuditi IP programe s premium sadržajem, korištenjem novog rješenja pametnog programskog vodiča (Smart Electronic Program Guide). Korisnici Samsungovih Smart TV prijamnika više neće morati čekati da operateri ponude maratone njihovih omiljenih TV serija, već će ih moći pogledati odmah, na TV Plus kanalu. Samsung je ‘TV Plus’ prvo predstavio u Jugoistočnoj Aziji, a nakon toga i u SAD-u. U Europi će ta usluga biti dostupna od travnja 2017. Samsung će se udružiti s tvrtkama Fandango i Rakuten kako bi osigurao vrhunski T-VOD sadržaj na tržištima SAD-a i Europe, te s tvrtkom Funke za A-VOD sadržaj u Njemačkoj.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja RGB SSD

ADATA predstavlja RGB SSD

26.05.2019. komentiraj

ADATA Technology predstavila je RGB SSD za igrače XPG SPECTRIX S40G. Uz stalne brzine čitanja/pisanja do 3500/3000 MB/s, prilagodljivo RGB osvjetljenje i cijeli niz značajki kojima se unaprjeđuju performanse, XPG SPECTRIX S40G logičan je odabir svih koji traže visoke performanse i iznimnu pouzdanost.

Blokiranje Huaweija moglo bi u potpunosti promijeniti Android i pametne telefone

Blokiranje Huaweija moglo bi u potpunosti promijeniti Android i pametne telefone

24.05.2019. komentiraj

Googleova objava da će prekinuti suradnju s Huaweijem po pitanju Android mobilnog operativnog sustava odjeknula je poput eksplozije i mogla bi imati ozbiljnog utjecaja na tržište pametnih telefona, ukoliko uistinu dođe do tako radikalnog poteza. Jer, kineska kompanija nema mnogo izbora u tom slučaju i zapravo bi van granica Kine uvelike iščeznula. Posebno se to odnosi na Europu...

Stiže nova Honor 20 serija pametnih telefona

Stiže nova Honor 20 serija pametnih telefona

23.05.2019. komentiraj

U jeku rata između Huaweia i Googla, SAD-a i Kine stiže na tržište novi podbrand Huaweia Honor sa svojom novom serijom pametnih telefona oznake 20. Riječ je o modelima Honor 20 Lite, Honor 20 i naravno očekivano Honor 20 Pro.