Personalizirane SMART TV usluge iz Samsunga

Personalizirane SMART TV usluge iz Samsunga

Foto: Samsung UBD-M9500

Tvrtka Samsung najavila je kako će na predstojećem sajmu CES 2017., koji će se održati od 5. do 9. siječnja u Las Vegasu, predstaviti tri nove Smart TV usluge. Tako će usluge nazvane “Sports”, “Music” i “TV Plus” nuditi personalizirani sadržaj predložen u skladu s navikama korisnika, a sve to putem Samsung Smart Hub platforme.

TV usluga ‘Sports’ će obožavateljima sporta pružiti informaciju o tome kada njihova momčad igra, gdje mogu pogledati tu utakmicu kao i koji je rezultat. Svi ti podaci nalazit će se na jednoj stranici pa korisnici neće morati pretraživati programe kako bi pronašli željeni prijenos ili snimku. Samsung planira dodatno proširiti raspon sadržaja u ponudi “Sports” usluge u partnerstvu s programima NBC Sports, UFC i drugima.

Usluga ‘Music’ će omogućiti korisnicima Smart TV jednostavnu pretragu i prepoznavanje pjesama uživo na TV prijemniku ili izravno s TV programa. Također će omogućiti preporuke u izborniku “Pretpregled” Smart Hub korisničkog sučelja kako bi korisnici otkrili novu glazbu i slušali pjesme koje žele. ‘Music’ trenutno nudi sadržaj preko glazbenih aplikacija osam partnera uključujući Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon i Bugs. Usluga će, za početak, biti dostupna u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te Sjedinjenim Državama.

‘TV Plus’ usluga će nuditi IP programe s premium sadržajem, korištenjem novog rješenja pametnog programskog vodiča (Smart Electronic Program Guide). Korisnici Samsungovih Smart TV prijamnika više neće morati čekati da operateri ponude maratone njihovih omiljenih TV serija, već će ih moći pogledati odmah, na TV Plus kanalu. Samsung je ‘TV Plus’ prvo predstavio u Jugoistočnoj Aziji, a nakon toga i u SAD-u. U Europi će ta usluga biti dostupna od travnja 2017. Samsung će se udružiti s tvrtkama Fandango i Rakuten kako bi osigurao vrhunski T-VOD sadržaj na tržištima SAD-a i Europe, te s tvrtkom Funke za A-VOD sadržaj u Njemačkoj.

Još iz kategorije

Ultrabrzi Adatini diskovi – SSD do brzine 6 Gb/s

Ultrabrzi Adatini diskovi – SSD do brzine 6 Gb/s

23.03.2019. komentiraj

ADATA Technology predstavio je 2,5-inčne SATA SSD-ove Ultimate SU750 brzine 6 Gb/s. Uz novu generaciju TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND flasha i cijelim nizom drugih značajki, SSD-ovi SU750 nude izvrsnu vrijednost, vrhunske performanse i krajnju pouzdanost te predstavljaju izvrsnu ponudu za korisnike i njihovu sljedeću nadogradnju.

Apple osvježio specifikacije iMacova

Apple osvježio specifikacije iMacova

22.03.2019. komentiraj

Apple se napokon odlučio osvježiti liniju svojih iMac stolnih računala, i to na način što nudi nove Intelove procesorske i grafičke čipove za modele od 21,5 i 27 inča. Tako nešto svakako će odobrovoljiti korisnike, koji su strpljivo čekali i čekali čak 652 dana da američki tehnološki velikan malo predahne od iPhonea, streaminga i glazbe pa se vrati malo i korijenima.

VIDEO: Hangar18 s Noa telefonima želi na irsko i rusko tržište

VIDEO: Hangar18 s Noa telefonima želi na irsko i rusko tržište

21.03.2019. komentiraj

Domaći bran mobilnih telefona Noa, iza kojeg stoji koprivnička tvrtka Hangar18 vlasnika Maria Kralja odlučila se na novi veliki iskorak i to prije svega na irsko tržište. I dok su na irskom tržištu sve brzo riješili, pregovori za rusko tržište ipak su potrajali no sada je pred njima veliki izazov kako ispuniti zahtjeve jednog tako velikog tržišta.