Pametni telefon Honor 8X stiže na europsko tržište

Pametni telefon Honor 8X stiže na europsko tržište

Foto: Honor

Huaweijev brend Honor najavio je skori početak prodaje svog novog pametnog telefona 8X u Europi. U Hrvatskim bi se trgovinama, prema informacijama proizvođača, trebao pojaviti za otprilike dva tjedna.

Novi pametni telefon inspiriran je minimalističkim dizajnom. U izradi je korištena chip-on-film (COF) tehnologija pa se 8X odlikuje 6.5-inčnim FullView zaslonom koji zauzima 91 posto ukupne površine uređaja.

Osim toga, ističe se i po korištenju umjetne inteligencije za kameru, GPU Turbo tehnologiji i kućištu od 2.5D dvostruke teksture aurora stakla s takozvanim grating efektom. Honor 8X bit će dostupan sredinom listopada po zasad nepoznatoj cijeni za koju proizvođač navodi kako će biti "vrlo konkurentna".

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.