Pametni telefon Honor 8X stiže na europsko tržište

Pametni telefon Honor 8X stiže na europsko tržište

Foto: Honor

Huaweijev brend Honor najavio je skori početak prodaje svog novog pametnog telefona 8X u Europi. U Hrvatskim bi se trgovinama, prema informacijama proizvođača, trebao pojaviti za otprilike dva tjedna.

Novi pametni telefon inspiriran je minimalističkim dizajnom. U izradi je korištena chip-on-film (COF) tehnologija pa se 8X odlikuje 6.5-inčnim FullView zaslonom koji zauzima 91 posto ukupne površine uređaja.

Osim toga, ističe se i po korištenju umjetne inteligencije za kameru, GPU Turbo tehnologiji i kućištu od 2.5D dvostruke teksture aurora stakla s takozvanim grating efektom. Honor 8X bit će dostupan sredinom listopada po zasad nepoznatoj cijeni za koju proizvođač navodi kako će biti "vrlo konkurentna".

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.