Pametni satovi doživjeli procvat u 2013. godini

Pametni satovi doživjeli procvat u 2013. godini

Foto: Ilustracija

Je li ovo ljeto rezervirano za SmartWatch uređaje? Nismo baš sigurni, ali 2013 je svakako godina SmartWatch uređaja, te će zasigurno biti veliki hit u blagdanskoj sezoni.

Možda je klišej nazvati SmartWatch novim iPodom, ali Appleov glazbeni player je savršen primjer s kojim bi ga mogli usporediti. iPod i SmartWatch su vrlo luksuzne stvari, ali imaju svoju svrhu. Mnogi od nas su kratili vrijeme putovanja ili čekanja slušajući glazbu na iPod uređaju.

SmartWatch nije prijeka potreba, ali kao što je iPod zamijenio Walkman tako će SmartWatch zamijeniti analogne satove. Koliko ste puta vidjeli skupinu od 16-35 godina starosti , zagledane u svoje smartphone uređaje, umjesto da su se provodili i zabavljali s društvom? Odgovor je prečesto. SmartWatch je idealno rješenje za praćenje obavijesti s društvenih mreža, čitanje poruka ili elektroničke pošte, umjesto da za sve to svaki puta moramo izvaditi telefon iz džepa ili torbice.

Sony SmartWatch uređaj nudi aplikacije te je integriran sa Android sustavom,te će korisnici moći pogledati vremensku prognozu, pratiti što se događa na društvenim mrežama, kontrolirati glazbu i još mnogo toga. Baš kao što su smartphone uređaji pokrenuli novi val razvoja, tako će biti i sa SmartWatch uređajima.

Već postoje dokazi koji ukazuju na to da SmartWatch uređaji dobivaju na popularnosti. Pametni sat Pebble bi se uskoro trebao naći u ponudi Best Buy trgovina. Također se uz Apple, Samsung i Sony, kompanija Qualcomm navodno sprema ući u SmartWatch tržište.

Još iz kategorije

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

20.05.2019. komentiraj

Kineski Huawei nedavno je na hrvatskom tržištu ponudio još jedan povoljni uređaj iz serije prvenstveno namijenjene mlađim korisnicima, Y5 2019. Taj je pametni telefon najnoviji dodatak cjenovno povoljnoj Y obitelji poznatoj po visokoj vrijednosti koja se dobiva za skromnu cijenu.

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.