Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu

Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu

Tvrtke Samsung i Tech Doctor otvorile su novi premium servisni centar namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima. Novootvoreni centar prodajno-izložbenog karaktera nalazi se u Zagrebu u Vlaškoj 69, a korisnicima će na 150 četvornih metara omogućiti razgledavanje i kupnju najnovijih uređaja te korištenje servisa u najkraćem mogućem vremenu.

„U Samsungu osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im olakšati svakodnevni život. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u samom centru Zagreba, dožive, pitaju za savjet i servisiraju svoje mobitele, tablete i nosive uređaje, ali i isprobaju i kupe najnovije proizvode iz našeg portfelja, kao što su inovativni uređaji iz naše nove S10 linije“, rekao je predsjednik Samsung Electronics Adriatic Matthew Jinkyu Jeon.

U novootvorenom servisnom centru korisnici mogu razgledati i isprobati najnovije Samsung proizvode, poput S10e, S10 i S10+ pametnih uređaja. Uz navedeno, Samsung je svim korisnicima omogućio da u novom servisnom centru poprave svoje pametne telefone u rekordno kratkom roku. Tako je za popravke unutar ili izvan jamstvenog roka potrebno svega sat vremena. Ako je za popravak uređaja ipak potrebno više od sata, korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu. Uskoro će biti dostupna i usluga od vrata do vrata.

Oni koji su doživjeli oštećenje zaslona uređaja u tom će ga prostoru moći predati na popravak uz dodatni popust. Za korisnike uređaja bijele tehnike pozivom Samsung kontakt centru može se ostvariti dodatna usluga poput servisa nakon uobičajenog radnog vremena ili vikendom. Također, Samsung omogućuje usluge besplatne dostave, instalacije i edukacije za određene modele televizora i kućanskih aparata.

Još iz kategorije

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

23.06.2019. komentiraj

Vrijeme pametnih telefona sa savitljivim zaslonom svakako dolazi, a tome je dokaz i najava TCL-a koji se bavi proizvodnjom zaslona, ali je i otkupio poznate brandove pametnih telefona BlackBerry i Alcatel, da od posljednjeg kvartala ove godine kreće s proizvodnjom prvih OLED savitljivih zaslona.

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

22.06.2019. komentiraj

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv. Sony E-mount zoom najvećeg raspona, model G Lens serije koristi mnoge od najnaprednijih tehnologija u dizajnu objektiva tvrtke Sony da bi se osigurala odlična kvaliteta fotografije, visoke AF performanse i izvanredna kontrola. Kada se upari s nekim od najnovijih, najbržih tijela E-mount fotoaparata, pouzdano će pratiti i precizno uhvatiti sve vrste pokretnih subjekata, uključujući ptice, divlje životinje, sportaše u pokretu i još mnogo toga.

Odlično rješenje - Alcatel 1S

Odlično rješenje - Alcatel 1S

22.06.2019. komentiraj

Želite pojednostaviti život, ali ne želite odustati od najnovijih tehnoloških trendova? Onda je ovo pravi uređaj za Vas! Alcatel 1S, koji je TCL Communiation predstavio na Mobile World Congressu 2019 u Barceloni, donosi pristupačnost i funkcionalnost na naše tržište.