Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Foto: Ilustracija

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

“Privatnost – pod tvojom kontrolom' uvijek je bila ključna stavka naše filozofije”, komentirao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Grupe. “Zaštitu privatnosti i cyber sigurnost postavljamo kao glavne prioritete svih naših poslovnih aktivnosti i strogo ih primjenjujemo u svim fazama naših proizvoda. U HUAWEI AppGallery-ju imamo i najstroža rješenja za privatnost i cyber sigurnost“, ističe Yu.

HUAWEI AppGallery - platforma za distribuciju aplikacija pruža novu alternativu svojim korisnicima. Kao jedna je od prve tri svjetske trgovine za aplikacije, HUAWEI AppGallery sada je dostupan u preko 170 zemalja / regija s 400 milijuna aktivnih korisnika mjesečno (MAU) koji pokrivaju glavne aplikacije i usluge širom svijeta.

„Huawei ima stotine milijuna korisnika diljem svijeta, što postavlja solidne temelje za razvoj ekosustava. Zajedno s HMS Core-om Huawei je predan pružanju najboljih i inovativnih aplikacija za korisnike. Za brend koja se naglo popeo na 10. mjesto na Brand Finance 2020 godišnjoj ljestvici vrijednosti svjetskih brendova, ništa se ne čini nemogućim. Huawei je uložio u više od 3.000 inženjera na području razvoja ekosustava. Huawei također pruža operativnu podršku na jednom mjestu za programere širom svijeta, kao i financiranje programa poput „Shining-Star“ za poticanje inovacija“, ističu u Huaweiju.

HUAWEI AppGallery dolazi s cjelovitim sustavom sigurnosti i zaštite, uključujući provjeru stvarnog imena programera i postupak pregleda u četiri koraka za siguran rad aplikacije, tvrde u Huaweiju i objašnjavaju da sve aplikacije prolaze strogi test provjere kako bi spriječili programere da djeluju zlonamjerno. Također, tu je i sustav određivanja dobi kako bi se stvorilo sigurno okruženje za djecu, te filtriranje aplikacija koje nisu prikladne za njihov dobni raspon, objašnjavaju u Huaweiju.

AppGallery sadržava najvišu razinu provjere za izoliranje i zaštitu osjetljivih podataka korisnika i privatnosti. Osjetljivi podaci - poput biometrijskih podataka - nikada se neće obrađivati izvan Huawei uređaja, te korisniku daju potpunu kontrolu nad njihovim osobnim podacima.  Što je još važnije, svi se podaci korisnika također anonimiziraju i pohranjuju lokalno, što odgovara regiji svakog korisnika, tvrde u Huaweiju.

Huawei se također zalaže za stvaranje najboljeg korisničkog iskustva pružanjem kvalitetnih aplikacija. U svom najnovijem partnerstvu, Huawei je surađivao s News UK-om, jednom od najvećih britanskih medijskih kompanija, kako bi korisnicima Huaweija osigurao najtočnije i najnovije vijesti. Korisnici Huaweija uživat će u pristupu dnevnim člancima, radio emisijama i ekskluzivnom sadržaju na svojim Huawei uređajima.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.