Od sutra Samsung Galaxy S4 dostupan u Vip centrima

Od sutra Samsung Galaxy S4 dostupan u Vip centrima

Foto: Samsung

Dugoočekivani Samsung Galaxy S4 napokon je stigao u Hrvatsku, a od sutra, 27. travnja 2013., počinje i njegova prodaja u Vip centrima.Detalje ponude možete potražiti na stranicama Vipneta.

Tijekom promotivnog razdoblja od 8.5. do 25.5.2013. samo u Vip web shopu korisnici koji se odluče na kupnju Samsung Galaxy S4 uređaja uz kombinaciju novih tarifa i opcija imaju mogućnost dobiti bogat paket dodatne opreme za samo 1 kunu, a čija  komercijalna vrijednost iznosi 399 kuna.

Paket dodatne opreme sadrži zaštitnu navlaku, auto punjač te Samsung S view preklopnu navlaku koja, osim što štiti uređaj, sadrži okvir preko kojega je moguće odgovoriti na poziv bez skidanja navlake.

Istu pogodnost mogu ostvariti i korisnici koji se odluče na kupnju ovog uređaja putem telefonske prodaje na broj 091 7790 za poslovne korisnike ili 091 7794 za privatne korisnike. Za cijenu od samo 1 kune, korisnici na kućnu adresu dobivaju isti paket dodatne opreme. Ova posebna ponuda dostupna je putem telefonske prodaje od 8.5. do 25.5. 2013. ili do isteka zaliha.

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.