INFOGRAFIKA: Sony prikazao povijest riječi Selfie povodom predstavljanja Xperia C3 Selfie telefona

INFOGRAFIKA: Sony prikazao povijest riječi Selfie povodom predstavljanja Xperia C3 Selfie telefona

Da, do tuda smo već došli. Selfie. Pojam za koji čujemo svaki dan i zbog kojega se mnogim korisnicima diže kosa na glavi. No, ima i onih (velika većina) koji su ludi za tim trendom i ne mogu bez njega. Svaki dan, svaki tjedan oni rade selfie.

A od sad imaju i poseban pametni telefon koji omogućuje da selfie bude visoko kvalitetan. Xperia C3 pametni telefon je taj uređaj pomoću kojega ćete moći raditi selfije svaki dan, a Sony najavljuje vrhunsko osvjetljenje i širokokutni objektiv. Vi i vaših 30 najboljih prijatelja moći ćete se „selfati“ koliko god želite.

Inače, i HTC One M8 ima selfie kameru sa širokokutnim objektivom. Jedno istraživanje donosi vijest kako korisnici u dobi od 18-34 godine naprave barem jedan selfie tjedno. Žene pak vole više selfie nego muškarci, a pojam selfie je proglašen buzzword godine za 2012. godinu u Time Magazine.

Tko bi rekao kako će jedan pojam utjecati na proizvođače pametnih telefona. Pitamo se, kuda ide ovaj svijet....

INFOGAFIKA: Povijest riječi "Selfie"

Još iz kategorije

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

18.04.2019. komentiraj

Kineski Huawei u Hrvatskom je domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu, a ovom ih je prigodom pobliže mogla upoznati šira javnost u Hrvatskoj.

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

17.04.2019. komentiraj

Panasonic je na sajmu Salone del Mobile, najvećoj i najprestižnijoj svjetskoj izložbi namještaja i lifestyle proizvoda, predstavio konceptni prozirni OLED zaslon. Taj je koncept predstavljen u sklopu instalacije švicarske marke namještaja Vitra.

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

16.04.2019. komentiraj

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA “brand shop” u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions. Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj, ističu u Hangar18 koji stoji iza branda Noa. Njihov brand pametnih telefona i televizora Noa je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.