Novo VR rješenje za poslovne korisnike iz Lenova

Novo VR rješenje za poslovne korisnike iz Lenova

Foto: DepositPhotos

Lenovo je najavio nove sve-u-jednom VR slušalice dizajnirane za poduzeća. Udoban ThinkReality VRX tankog profila sa šest stupnjeva slobode (6DoF) ima optiku u obliku palačinke i mogućnosti prolaza u punoj boji, visoke razlučivosti za aplikacije miješane stvarnosti (MR). ThinkReality VRX također je podržan kompletnim paketom end-to-end usluga kako bi se tvrtkama pomoglo u postizanju brzine do rješenja i bržem ostvarivanju povrata ulaganja.

„Uređaj je napravljen da bude VR rješenje za radnike posvuda. Uključuje nekoliko ključnih unapređenja dizajna kako bi ga učinili ugodnijim za produžene VR sesije u uredu, kod kuće ili bilo gdje gdje hibridna radna snaga obavlja stvari. Inovativna optika tipa "palačinka" i tanak oblik smanjuju ukupni profil slušalica, dok optimalan položaj baterije za bolju raspodjelu težine i ravnotežu pruža bolje pristajanje i osjećaj. Sve-u-jednom VR slušalice također sadrže materijale koje je lako održavati čistima između dva korištenja“, tvrde u Lenovu.

Četiri prednje postavljene kamere pružaju 6DoF praćenje, kao i dvije prolazne kamere visoke razlučivosti u punoj boji kako bi radnicima pružili bolje, neometano korisničko iskustvo dok obavljaju zadatke. Prolazna tehnologija također nudi mogućnosti MR aplikacije, dopuštajući korisnicima da preklapaju 3D grafiku u stvarnom svijetu kako bi radnici mogli učiniti više s jednim XR uređajem. ThinkReality VRX pokreće platforma Snapdragon XR kako bi se omogućila izvedba sljedeće razine za uranjanje i interaktivnost u sve-u-jednom XR slušalici kako bi radnici mogli optimizirati u virtualnim okruženjima.

Ugrađena softverska platforma ThinkReality osnažuje IT i operacije s mogućnošću postavljanja, konfiguriranja i upravljanja XR uređajima u velikom broju. Poslovni korisnici mogu podržati radnike s ažuriranjima i analitikom kako bi optimizirali učinak radnika. Poduzeća se mogu razvijati za ThinkReality VRX korištenjem platforme za razvojne programere Snapdragon Spaces XR i njenog SDK-a temeljenog na OpenXR-u.

Još iz kategorije

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

09.12.2022.

Novi Odyssey OLED G8 monitor za igre, koji je tvrtka Samsung Electronics predstavila na poznatom sajmu IFA 2022 u Berlinu, od sad je dostupan i u Hrvatskoj, ističu iz Samsunga. Odyssey OLED G8 prvi je OLED gaming monitor tvrtke i bit će dostupan u ultratankom, 34-inčnom formatu

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

09.12.2022.

U novoj prognozi IDC -a, izgledi za računala i tablete i dalje se pogoršavaju. Predviđa se da će isporuke računala i tableta u svijetu pasti 11,9 posto u 2022., a količina se smanjila na 456,8 milijuna jedinica, nakon čega je uslijedio daljnji pad 2023. godine.

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

08.12.2022.

Tvrtka Samsung Electronics objavila je da je broj prodanih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj preklopnih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od siječnja do listopada 2022. godine povećan je za 105 posto u usporedbi s istim periodom 2021.