Novi Wiko pametni telefoni

Novi Wiko pametni telefoni

Wiko je predstavio nove pametne telefone koji su se trebali naći na MWC 2020 u Barceloni, ali kako je sajam otkazan većina mobilnih proizvođača svoja će predstavljanja napraviti online, a onda na mnogobrojnim eventima koji će uslijediti prikazati telefone i uživo. Predstavljeni su modeli View4 i View4 Lite.

Dva modela se prije svega razlikuju u bateriji odnosno njezinoj snazi, pa tako jači model ima bateriju od 5000 mAh, dok slabiji ima 4000 mAh.

„Zahvaljujući trostrukoj stražnjoj kameri kojom se odlikuje View4 i View4 Lite, uhvatit ćete vaše fotografije poput profesionalca! 13MP senzor hvata bez muke fotografije i portrete u svakoj situaciji. Opremljen je AI pametnim značajkama za automatsko prepoznavanje prizora i prilagođavanje. Podijelite točno ono što vidite bez rezanja prizora i odmicanja. Kamera sa 114° Super Wide Angle hvata prekrasne panorame i all-inclusive grupne fotografije. Zašto ne biste oslobodili vašu umjetničku stranu? 13MP kamera radi zajedno sa svojim 2MP dubinskim senzorom u Bokeh načinu za izvanredne zamagljene efekte“, ističu iz Wika.

Još iz kategorije

Huawei predstavo novo korisničko sučelje s AI-em

Huawei predstavo novo korisničko sučelje s AI-em

29.03.2020. komentiraj

Tijekom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, predstavljeno je i ažurirano korisničko sučelje EMUI 10.1, uvodeći još više mogućnosti za obogaćeno korisničko iskustvo.  Huaweijeva distribuirana tehnologija prvi je put predstavljena na EMUI 10 sučelju, kao temelj Huaweijevog all-scenario ekosustava. Mogućnosti hardvera virtualizirane su i podijeljene sa svim povezanim uređajima, rušeći barijere između pojedinih proizvoda kako bi suradnja među njima bila neprekinuta.

Novi pokušaj Huaweija da doskoči nedostatku najpopularnijih aplikacija

Novi pokušaj Huaweija da doskoči nedostatku najpopularnijih aplikacija

29.03.2020. komentiraj

Najveći izazov s kojim se Huawei mora nositi jest izostanak pristupa za Google Play Store, što znači da korisnici ne mogu do najpopularnijih aplikacija koje se trenutno nude na tržištu. Ipak, kineski tehnološki gigant pokušava tom problemu doskočiti s AppSearch.

Samsung najavio novo veliko softversko ažuriranje za Galaxy S10 i Galaxy Note10

Samsung najavio novo veliko softversko ažuriranje za Galaxy S10 i Galaxy Note10

28.03.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je da su od ožujka, zahvaljujući softverskom ažuriranju , nove, inovativne značajke Galaxy S20 serije dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima. „Korisnici će moći isprobati najnapredniju tehnologiju kamere, uključujući popularnu značajku Single Capture. Osim toga, uživat će u mnogim softverskim poboljšanjima, pristupu inteligentnoj galeriji te novim mogućnostima dijeljenja sadržaja“, objašnjavaju u Samsungu i dodaju kako će značajke Galaxy S20 serije navedene u nastavku bit će dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima s nadogradnjom.