Novi virtualni asistent na Samsung Galaxy S8 dolazit će s muškim i ženskim glasom

Novi virtualni asistent na Samsung Galaxy S8 dolazit će s muškim i ženskim glasom

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Najnovije glasine koje su stigle do nas ističu kako bi Galaxy S8 mogao imati iznenađujuću nisku cijenu, do 256GB prostora za pohranu i AI muški i ženski asistent. Jedna od rijetkih stvari koje sigurno znamo o Samsung Galaxy S8 je da će doći s novim AI asistentom, no do sada se nije spominjalo kako bi S8 mogao imati dvije verzije – mušku i žensku.

Ranije ovog mjeseca Samsung je za AI asistent uzeo zaštitno ime Bixby, a GalaxyClub je uočio kako je Samsung registrirao i ime Kestra. Kestra zvuči kao žensko ime, što je dovelo do glasina kako će S8 imati muški i ženski AI glas.

Očekuje se i do 256GB ugrađenog prostora za pohranu, kamera sa dvostrukom lećom, 6GB RAM-a i skener otiska prstiju ugrađen u ekran. S8 bi trebao imati cijenu oko 750 dolara, najvjerojatnije će biti objavljen neposredno prije MWC 2017. Što se tiče cijene, izgleda kako se trošak svih ovih noviteta koji se najavljuju u S8 neće „preliti“ na potrošače.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.