Novi Samsung Galaxy Z Fold2 pomiče granice

Novi Samsung Galaxy Z Fold2 pomiče granice

Samsung je oduvijek stvarao trendove i pomicao granice. Bilo je to i u trenutku kada se pojavio prvi Samsung Galaxy Note i to sada već davne 2011. godine, kombinacija telefona i tableta koju su neki odmah tada prozvali Phabletom. Isto tako se dogodilo i u trenutku kada je Samsung najavio svoju generaciju preklopnih telefona. I dalje kompanija pomiče granice svojim novim Galaxy Z Fold2 pametnim telefonom koji kada ga rasklopite postaje tablet i time odlično rješenje za sve one koji od svojih pametnih telefona očekuju mnogo više. I donosi i 5G povezivost na mobilnim mrežama koje dolaze.

Novi Galaxy Z Fold2 idealan je za poslovne korisnike koji ne žele nositi više uređaja, omogućuje telefoniranje, ali i prezentacije, zapravo jednostavno je rješenje za sve što vam je potrebno kada biznis obavljate „to go“. Riječ je o trećoj generaciji preklopnih telefona koji na tržište dolaze od ovog korejskog proizvođača i odlikuju se iznimnim mogućnostima.

Ono što ga izdvaja od većine uređaja na tržištu je njegova dvostruka uloga pametni telefon i tablet, sve na jednom mjestu. Pametni telefon kada je sklopljen, tablet kada je otvoren. Jednostavnost rada ne bi bila moguća da ovaj pametni telefon ne povezuje značajku Flex mode s App Continuity značajkom kako bi se osigurala upotrebljivost, prelazeći granicu između početnog i glavnog zaslona. Ova fleksibilnost omogućuje stvaranje ili prikaz sadržaja koji su prilagođeni korisničkim željama, a to je posebice važno kada radite u hodu, na sastancima, dok sjedite uz kavu, bilo kada i bilo gdje.

Opremljen poboljšanim usavršavanjima i značajnim inovacijama, Galaxy Z Fold2 5G pruža novo preklopno iskustvo. I to je doista tako. S većim Cover Screenom i masivnim glavnim zaslonom, Galaxy Z Fold2 5G kombinira čvrst dizajn i stručnu izradu s intuitivnim novim značajkama za jedinstveno mobilno iskustvo koje nudi svestranost za svakodnevni život korisnika. Dva zaslona od 7,6 i 6,23 inča, veliki zaslon je kada ga rastvorite i donosi rezoluciju 1768x2208, dok prednji zaslon ima rezoluciju 816x2260.

6,2-inčni Infinity-O Cover Screen pruža maksimalnu iskoristivost tako da korisnici mogu provjeriti svoju e-poštu, potražiti upute ili čak gledati svoj omiljeni sadržaj bez potrebe za otvaranjem uređaja. Kada se pametni telefon otvori do izražaja dolazi masivni glavni zaslon od 7,6 inča, s minimaliziranim okvirima i bez prednje kamere, uz prilagodljivu brzinu osvježavanja od 120 Hz za glatko pomicanje i igranje. Ne treba zaboraviti i da je riječ o iznimno laganom uređaju od svega 282 grama. Srce uređaja čini osamjezgreni Snapdragon 865 Plus, a grafiku pokreće procesor Adreno 650 i kada se to sve spoji Sansung Glaxy Z Fold2 postaje iznimno snažan i moćan uređaj za svaki dan i za posao i za zabavu.

Galaxy Z Fold2 ima tri stražnje kamere koje u kombinaciji rada daju iznimne foto rezultate, jer zajednički rade wide, telephoto i utraširokokoutna. Tako je Samsung u Glaxy Fold2 ugurao odlične F/1.8 širokokutnu kameru s Dual Pixel PDAF-om i OIS-om, f/2.4 telefoto s OIS-om i PDAF-om za 2x optičko povećanje i ultraširokokutnu, bez OIS-a i autofokusa.

Tu su i dvije 10MP selfie kamere s autofokusom, jednu na vanjskom zaslonu i drugu na unutarnjem zaslonu. U oba je slučaja riječ o onim punch hole otvorima u ekranu. Zahvaljujući selfie kamerama, Z Fold2 snima odlične fotografije u raznim uvjetima pa i 4K 60fps video.

Dio novog dizajna je i šarka, koja se neprimjetno uklapa u tijelo pametnog telefona s CAM mehanizmom. Galaxy Z Fold2 5G također koristi tehnologiju čišćenja, koja je prvi put predstavljena na Galaxy Z Flipu, unutar razmaka između tijela i kućišta kako bi odbila prašinu i neželjene čestice.

S Galaxy Z Fold2 5G, korisnici mogu pristupati internetu velikim brzinama zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti s 5G mrežom, dok cjelodnevna baterija od 4,500mAh i super brzo punjenje  daju mogućnost da možete učiniti više bez brige o trajanju baterije.

Samsung nudi posebnu ponudu do  22. 11. 2020. ili do isteka zaliha prilikom kupnje jednog od Galaxy uređaja - S20 FE, S20 FE 5G, S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra, S20 Ultra 5G, Note 20, Note 20 5G, Note 20 Ultra, Note 20 Ultra 5G, Fold, Z Fold2 ili Z Flip - kod ovlaštenih Samsung prodajnih partnera jer na poklon dobivate prekrasni Galaxy Watch 46 mm.

I to nije sve, Samsung za svoje vjerne korisnike pokreće i poseban Samsung Lounge program vjernosti, u koji se korisnici Samsung uređaja mogu uključiti i ostvariti različite benefite kroz Samsung Members aplikaciju. Više informacija o programu vjernosti možete naći na ovdje.