Novi prenosivi pisači iz Canona

Novi prenosivi pisači iz Canona

Canon Europe predstavlja proizvode Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom – dva snažna, prenosiva i robusna pisača koji nude iznimnu kvalitetu i naprednu upotrebu. Ti kompaktni modeli nude svestrane mogućnosti bežičnog povezivanja uz podršku za Wi-Fi frekvencije 2,4 GHz i 5 GHz te kontrolu putem pametnih telefona.

Uz praktičnost i kvalitetu u središtu, Canon PIXMA TR150 ima 1,44-inčni crno-bijeli OLED zaslon koji omogućuje jednostavnu navigaciju, puni se putem USB-a i može učitavati prilagođene predloške. Poboljšana baterija i mogućnost ispisa više stranica nego ikad prije savršeni su za rad u pokretu i osigurat će lake i profesionalne rezultate bilo gdje i bilo kad.

Prenosiv i robustan za ispis u pokretu, Canon PIXMA TR150 s baterijom nudi mobilnim zaposlenicima slobodu da budu učinkoviti i kad nisu u uredu. Taj je uređaj savršen suputnik za udaljeni rad jer korisnici mogu očekivati brzo i pristupačno punjenje preko prilagodnika za izmjenično napajanje ili priloženog USB Type-C kabela uz korištenje kompatibilnog punjača za upotrebu u automobilu, spremišta napajanja ili prijenosnog računala.

Elegantan i robustan dizajn otporan na ogrebotine dodaje praktičnost. Svi su priključci organizirani na jednoj strani uređaja radi optimalnog upravljanja kabelima, dok ugrađeni utor koji štiti od krađe  korisnicima omogućuje zaštitu pisača na privremenim lokacijama.

Nadograđujući se na Canonovu tradiciju ponude pisača koji se lako koriste, PIXMA TR150 ima crno-bijeli OLED zaslon visoke razlučivosti i dijagonale 1,44 inča te nudi pregled razine tinte u spremniku u stvarnom vremenu i indikaciju trajanja baterije (za model PIXMA TR150 s baterijom) radi lake navigacije i izvrsne vidljivosti. Jedinstvena značajka mobilnog pisača PIXMA TR150 jest da može pohraniti do pet unaprijed spremljenih prilagođenih predložaka  koje korisnik može ispisati izravno sa zaslona bez upotrebe prijenosnog računala, PC-ja ili pametnog uređaja i može brzo izraditi važne dokumente brzinom od 5,5 slika u minuti pri ispisu u boji i 9 slika u minuti kod crno-bijelog ispisa .

Brza i funkcionalna PIXMA TR150 s baterijom nudi brže punjenje (2 h i 20 min preko prilagodnika za izmjenično napajanje) i mogućnost ispisa do 330 stranica na jednom punjenju . Za naprednu upotrebu tu je funkcija lakog umetanja i vađenja baterije koja je savršena za rad u pokretu.

Zahvaljujući kompatibilnosti s iOS-om i Androidom, korisnici mogu bežično ispisivati putem aplikacije Canon PRINT  ili pak putem popularnih servisa u oblaku kao što su Google Drive i Evernote uz PIXMA Cloud Link5. Svi koji moraju raditi kopije dokumenata dok su u pokretu mogu koristiti Smartphone Copy za lako fotografiranje dokumenata i slanje izravno na ispis. Korisnici mogu ispisivati i putem servisa Mopria  za Android ili AirPrint  za iOS ili Windows 10 Mobile, a da pritom ne moraju preuzimati dodatne aplikacije.

Korisnici bez usmjernika mogu jednostavno kliknuti namjenski gumb za bežično povezivanje i pokrenuti vezu 1 na 1 između pisača i svog pametnog uređaja. PIXMA TR150 nudi lako bežično povezivanje i podržava frekvencije Wi-Fi povezivanja od 2,4 GHz i 5 GHz koje su savršene za stabilan i bezbrižan ispis.

Hibridni sustav tinte olakšava brzu isporuku teksta i grafike visoke kvalitete, uključujući prezentacije, grafove i tablice stvorene u zadnji čas dok ste na putu. Sustav ima spremnik pigmentne crne tinte kojim se oštro ispisuje tekst te kombinirani spremnik s četiri boje utemeljen na bojilu koje se kemijski veže s podložnim materijalom (cijan, magenta, žuta i crna) radi ispisa fotografija u živim bojama s vijekom trajanja u albumima do 100 godina . Kad počne nestajati pigmentne crne boje, način rada za uštedu crne tinte omogućuje ekonomičan ispis smanjenjem upotrebe crne tinte kako korisnici nikad ne bi ostali bez nje.

Ovaj model može proizvesti A4 ispise bez obruba, pri čemu u stražnji ulagač stane 50 listova običnog papira, te je tako savršen za privremene prodajne štandove kojima trebaju dojmljivi promotivni materijali  i ukrasi na dodir gumba.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.