Novi pisač iz Canonove kompaktne prijenosne serije uređaja

Novi pisač iz Canonove kompaktne prijenosne serije uređaja

Foto: Canon

Tvrtka Canon na tržište će izbaciti novi model iz serije prijenosnih kompaktnih pisača Selphy. Riječ je o uređaju oznake CP 1300 koji se može izravno povezati s pametnim telefonima i fotoaparatima te izravno s njih ispisati slike na bilo kojem mjestu.

CP 1300 jednostavan je za upotrebu i nudi niz završnih obrada i dimenzija. Dolazi s LCD zaslonom dijagonale 8,1 cm koji se može naginjati radi lakšeg pregleda i praktičnosti. Uređaj omogućuje korisnicima ispis visoke kvalitete. Uz tehnologiju Dye Sublimation može ispisati do 256 nijansi svake boje, a rezultat je ukupno 16,3 milijuna mogućih boja.

Na dodir gumba korisnici mogu odabrati između sjajnog i triju polusjajnih završnih obrada ispisanih fotografija, a pritom ne moraju mijenjati papir ni tintu. Ispis fotografija moguć je za već 47 sekundi za koje proizvođač tvrdi da tijekom vremena ne blijede te da su zaštićene od mrlja prolivene kave te otisaka prstiju. CP 1300 automatski raspoznaje objekt i pozadinu slike radi uklanjanja šuma i poboljšanja boja za postizanje veće oštrine i svjetline.

Uređaj napaja baterijski paket velikog kapaciteta, a uz malu masu to znači da je lako prenosiv. Aplikacija Canon PRINT omogućuje svima da se uključe i povežu s pisačem putem značajke Shuffle Print. Grupe ujedno mogu dijeliti veći broj fotografija. CP 1300 kompatibilan je s uređajima s operacijskim sustavima iOS i Android te koristi tehnologije AirPrint i Mopria pa je omogućen ispis i bez preuzimanja aplikacije. Uređaj ujedno ima i utor za SD kartice.

Još iz kategorije

AOC na Gamescomu predstavlja širok raspon gaming monitora

AOC na Gamescomu predstavlja širok raspon gaming monitora

13.07.2018. komentiraj

AOC je najavio kako će i ove godini biti na Gamescomu u Njemačkoj gdje će predstaviti širok raspon svojih gaming monitora među kojima će biti i AGON monitori s brzinom osvježavanja do 240 Hz.

Tri nova modela Xiaomija službeno dostupna u Hrvatskoj

Tri nova modela Xiaomija službeno dostupna u Hrvatskoj

12.07.2018. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi nastavio je sa širenjem ponude uređaja na hrvatskom tržištu. Tako su od sada u ponudi tri nova modela, a riječ je o Mi MIX 2S, Redmi Note 5 i Redmi S2.

Brojni noviteti u HP-ovim serijama Envy i Elite

Brojni noviteti u HP-ovim serijama Envy i Elite

12.07.2018. komentiraj

Tvrtka HP predstavila je nove linije prijenosnih i stolnih računala te monitora osmišljenih za korištenje u poslovnom i kućnom okruženju. Najnoviji portfelj računala Elite i Envy odlikuje se modernim dizajnom, snažnim performansama i svestranosti predstavljenih proizvoda.