Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

Foto: AOC

Polovinom rujna AOC je najavio seriju monitora G1. Riječ je o cjenovno prihvatljivim uređajima od kojih se prvi pojavio na tržištu odmah nakon najave, a ostali modeli stigli su u trgovine početkom ovog mjeseca.

Glavna karakteristika serije, osim prihvatljivih cijena, su zakrivljeni Full HD zasloni, brzina osvježavanja od 144 Hz te odziv od jedne milisekunde. Monitori dolaze u dijagonalama od 24, 27 i 32 inča. 27-inčni model na policama se pojavio odmah nakon najave, u rujnu, dok su preostale dvije veličine stigle s početkom prosinca, uoči blagdanske sezone.

Osim spomenutih monitora, na tržište je stigao i poseban model dijagonale 24,5 inča koji je realiziran u suradnji s G2 eSports timom. On će biti najskuplji među novitetima uz preporučenu cijenu od 2.739 kuna +PDV. Kada je G1 serija u pitanju, očekivana cijena 24-inčnog modela je 1.469 kuna+PDV, 27-ica stoji 1.839 kuna+PDV, a 32-ojka 2.209+PDV.

Još iz kategorije

Ambient Mode pretvara televizore u umjetnička djela

Ambient Mode pretvara televizore u umjetnička djela

25.03.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung najavila je da će njihova nova linija QLED televizora ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode. Ona je dizajnirana za prikazivanje raznog sadržaja, uključujući i umjetnički, čak i kada je televizor ugašen.

VIDEO: Preklopni telefoni stižu na tržište

VIDEO: Preklopni telefoni stižu na tržište

25.03.2019. komentiraj

Dolazak novih pametnih telefona uvijek je vezan ili za sam sajam MWC ili netom prije ili malo poslije. Samsung je netom prije kako bi zaokupio medijsku pažnju i da se ne utopi sa svima drugima predstavio povodom 10 godina prvih Galaxy telefona nove modele i to Samsung – Galaxy S10e, S10 i S10+.

Apple predstavio nove iPade

Apple predstavio nove iPade

24.03.2019. komentiraj

Apple se bez previše pompe odlučio predstaviti novu iPad liniju, u formi novog iPad Air sa zaslonom od 10,5 inča i iPad mini sa zaslonom od 7,9 inča, uz koje dolazi i podrška za Apple Pencil. Ovakvo predstavljanje stiglo je iz razloga što američki tehnološki gigant 25. ožujka ima veliki događaj, na kojem se želi koncentrirati na usluge.