Novi modeli u Sonyevoj liniji televizora 4k LED TV X9

Novi modeli u Sonyevoj liniji televizora 4k LED TV X9

Foto: Sony

S ciljem da inspirira i zadovolji nezasitnu znatiželju publike, Sony nastoji kroz zabavu prenijeti snažna emocionalna iskustva. Svijet 4k tehnologije okružio nas je, a Sony je za sada jedina tvrtka koja je zatvorila krug nastanka 4K iskustva – od video-kamere do projekcije.

Sony je ranije ove godine predstavio 84-inčni 4k LED TV, a od sada je u Europi dostupan novi Sonyjev 4K LED TV model x9 i to u dvije nove veličine – od 65 i 55 inča.

Sony je liniju Bravia 2013 obogatio mnogim inovativnim tehnologijama kao što je 4K X-Reality PRO, Trilluminous Display i magnetski zvučnici, kako bi korisničko iskustvo bilo na zaista visokoj razini.

S trenutnom televizijskom rezolucijom koja stagnira na  Full HD kvaliteti, većim televizorima ne ide u prilog slabija kvaliteta slike. S 4K televizorom, gledatelji mogu uživati u velikom ekranu svog televizora uz sliku čija kvaliteta neće biti narušena. Štoviše, davatelji sadržaja idu prema sve većoj 4K kompatibilnosti. Sony je jedini proizvođač koji je zatvorio cjelinu od proizvodnje do sadržaja, konzumacije i tehnologije za dom potrebne za kompletno 4K iskustvo.

Podsjetimo se, na sajmu CES 2012 Sony je predstavio BDP-S790 Blu-ray player koji konvertira 1080p slike u 4K, a na sajmu IFA 2012, Sony je najavio prezentaciju svog prvog 4K BRAVIA televizora dijagonale 84 inča KD-84X9005. Ubrzo nakon toga uslijedili su modeli od 65 i 55 inča, najavljeni na sajmu CES 2013.

4k LED TV X9, koji nudi savršenu sliku i 4k rezoluciju za svaki sadržaj, od sada je dostupan u Sony Center trgovinama od ovog ljeta u tri različite veličine – 84, 65 i 55 inča.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.