Novi iPad i iPhone neće imati Home tipku

Novi iPad i iPhone neće imati Home tipku

Najnovije curenje podataka otkriva u vezi Applea otkriva kako novi će se novi iPad u potpunosti riješiti kultnog home buttona. Razlog micanja home button krije se u tome što se iPad želi „osloboditi“ od okvira te bi cijela prednja strana trebala biti zaslon.

Bilo je glasina kako Apple traži načine kako da se oslobodi home button opcije, ali da bi tako nešto trebalo doći tek sa sljedećom verzijom iPhone uređaja. Za 10. obljetnicu iPhone telefona najavljen je dizajn koji bi trebao biti u potpunosti od stakla i bez home button značajke.

No, čini se kako će ipak sljedeći Appleov iPad biti prvi koji će isprobati kako je to biti bez home button. Tablet bi trebao izaći u prvoj polovici 2017. godine, uoči novog iPhonea čija se premijera očekuje u rujnu ili listopadu iduće godine.

Možda Apple želi testirati kako će korisnici reagirati na uređaj bez home button mogućnosti jer iPhone je ipak velika zvjerka i ne bi bilo dobro da se baš na njemu isprobavaju i testiraju nove stvari ili „lude“ ideje.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.