Novi iPad i iPhone neće imati Home tipku

Novi iPad i iPhone neće imati Home tipku

Najnovije curenje podataka otkriva u vezi Applea otkriva kako novi će se novi iPad u potpunosti riješiti kultnog home buttona. Razlog micanja home button krije se u tome što se iPad želi „osloboditi“ od okvira te bi cijela prednja strana trebala biti zaslon.

Bilo je glasina kako Apple traži načine kako da se oslobodi home button opcije, ali da bi tako nešto trebalo doći tek sa sljedećom verzijom iPhone uređaja. Za 10. obljetnicu iPhone telefona najavljen je dizajn koji bi trebao biti u potpunosti od stakla i bez home button značajke.

No, čini se kako će ipak sljedeći Appleov iPad biti prvi koji će isprobati kako je to biti bez home button. Tablet bi trebao izaći u prvoj polovici 2017. godine, uoči novog iPhonea čija se premijera očekuje u rujnu ili listopadu iduće godine.

Možda Apple želi testirati kako će korisnici reagirati na uređaj bez home button mogućnosti jer iPhone je ipak velika zvjerka i ne bi bilo dobro da se baš na njemu isprobavaju i testiraju nove stvari ili „lude“ ideje.

Još iz kategorije

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

21.09.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe na tržište donosi DataTraveler 2000 enkriptiranog USB diska kapaciteta 128GB. DataTraveler 2000 sadrži alfanumeričku tipkovnicu koja omogućava korisnicima zaključavanje uređaja kombinacijom riječi i brojeva za jednostavan PIN koji pruža dodatnu razinu sigurnosti. Za još više sigurnosti, značajka automatskog zaključavanja se aktivira čim se uređaj nepropisno odvoji s glavnog uređaja.

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

20.09.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je najavio kako će oba modela PlayStation 5 konzole stići na europsko tržište 19. studenog. Preporučena cijena modela s Ultra HD Blu-Ray čitačem iznosi 499,99€, dok za digitalni model iznosi 399,99€.

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

19.09.2020. komentiraj

Apple je na svom eventu 15. rujna najavio Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple One pakete usluga, Apple Fitness Plus koji bi potencijalno bio konkurent za Peloton te iPad i iPad Air nadopune. Sve to s razlogom izaziva uzbuđenje kod korisnika.