Novi Epsonov moćan laserski projektor

Novi Epsonov moćan laserski projektor

Epson je predstavio svoj novi laserski projektor od 30 000 lumena (EB-L30000U) na sajmu ISE u Amsterdamu. Epson je ove godine na sajmu ISE prikazao niz novih AV rješenja za tvrtke, obrazovanje i maloprodaju, a novi proizvodi na štandu uključuju nove leće izuzetno kratkog dometa (ELPLX03) za laserske projektore 30k i 25k lumena. Epson je jedini proizvođač projektora koji nudi UST rješenje s nultim pomakom za sve svoje modele zamjenjivih leća u rasponu od 5.500 do 30.000 lumena.

Uz to, novi laserski UST zaslon projektora za poslovne sastanke (EB1485Fi) nudi dvostrano pretapanje rubova, dva nova projektora za postere (EB-W70 i EB-805F), prvi za maloprodajne izloge, a drugi za korporacijske oznake, ali novi, intuitivni, jednostavan za korištenje ProAV koji se temelji na MAC softverskom alatu.

„Ovo je naša najopsežnija AV linija do sada, koja prezentira Epsonov kompletni asortiman 4k poboljšanih instalacijskih laserskih projektora i zamjenjivih leća - od vrlo ekskluzivnog 30 000 lumena laserskog projektora EB-L30000U do početne razine ProAV laserskih projektora. Uspješno smo razvili rješenja za maloprodaju i uslužne djelatnosti, kao i kompletiranje jedinstvenog asortimana UST projektora za obrazovanje i korporativna tržišta, a o tome ćemo imati još više toga za najaviti kasnije tijekom godine“, ističe Neil Colquhoun, potpredsjednik - CISMEA & professional displays, Epson Europe.

Dodatni naglasak na štandu uključuje demonstraciju Moverio pametnih naočala koje se, u suradnji s Emozionellom i Toledo Train Vision,  koriste za doživljaj posjetitelja, ističu iz Epsona i dodaju da posjetitelji štanda mogu putovati u obnovljenom turističkom vlaku i - noseći Moverio pametne naočale - i otkriti prekrasan grad Toledo u cijelosti pojačan proširenom stvarnošću i nanovo stvoren uporabom Epsonovih projektora jakog svjetlosnog snopa.

"Proširena stvarnost brzo dolazi do izražaja, pri čemu su mnoge aplikacije prešle od provjera koncepta do široke primjene. Naš rad s Toledo Train Vision prekrasan je primjer; koji pokazuje kako pametne naočale sada koristi turistička industrija za poboljšanje doživljaja posjetitelja. Ovaj je primjer jedna od mnogih praktičnih primjena za proširenu stvarnost u različitim sektorima, od maloprodaje, zdravstvene zaštite i obrazovanja do pomoći na daljinu, zabave, muzeja i atrakcija za posjetitelje", kaže Valerie Riffaud Cangelosi, voditeljica razvoja novog tržišta - Epson EMEA.

Još iz kategorije

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

20.02.2020. komentiraj

HMD Global objavio je kako je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGN nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn koji su pregledali preko sedam tisuća prijava koje su dobili iz 56 zemalja diljem svijeta.