B2C LINIJA

Novi AOC-ov QHD monitor dizajniran je za kućnu i poslovnu upotrebu

Njegov IPS panel nudi oštar, živopisan prikaz s gustoćom piksela od 109 ppi, čineći detalje oštrim i jasnim.

Novi AOC-ov QHD monitor dizajniran je za kućnu i poslovnu upotrebu

Stručnjak za monitore AOC, predstavio je novi QHD model, usmjeren na vrijednosti i dodatak je B2C liniji monitora B3 serije. Model Q27B3CF2 ima 27-inča i rezoluciju visoke razlučivosti (2560x1440), kombinirajući elegantan dizajn s funkcionalnom izvrsnošću.

Značajke poput brzine osvježavanja od 100 Hz, USB-C povezivosti i Adaptive-Sync pokazuju kako je Q27B3CF2 dizajniran za povećanje produktivnosti i udobnosti širokom rasponu korisnika po pristupačnoj cijeni.

Povezivanje s računalom je jednostavnije uz Q27B3CF2, zahvaljujući njegovom USB-C 3.2 Gen 1x1 priključku koji nudi 65W USB Power Delivery i podršku za DisplayPort Alt način. To omogućava rješenje s jednim kabelom za napajanje prijenosnih računala i dodavanje zaslona, čime se pojednostavljuje radni prostor.

Ujedno, HDMI 2.0. ulaz dodatno omogućuje povezivanje različitih starijih i modernih izvora. Kako bi se poboljšala svestranost monitora i smanjio nered na stolu, dva dodatna USB-A 3.2 Gen 1x1 priključka i USB upstream priključak omogućuju izravno spajanje perifernih uređaja na monitor.

Komfor korisnika omogućuju značajke poput LowBlue načina rada i Flicker-Free tehnologije koje smanjuju umor očiju za one koji provode sate pred ekranom. Monitor nudi različite ergonomske prilagodbe, uključujući podešavanje visine od 110 mm, čime olakšava individualne preferencije i olakšava zdravo držanje. Kompatibilnost s VESA montažom dodatno proširuje fleksibilnost kako bi zadovoljila različite potrebe instalacije.

Njegov IPS panel nudi oštar, živopisan prikaz s gustoćom piksela od 109 ppi, čineći detalje oštrim i jasnim. Široki kutovi gledanja od 178°/178° osiguravaju da je slika na ekranu živa i prodorna čak i kad se gleda iz neizravnih kutova.