Novi AOC AGON monitor za zahtjevne igrače

Novi AOC AGON monitor za zahtjevne igrače

Na tržište dolazi novi AOC 88,98 cm (35 ”) monitor AOC AGON AG353UCG koji je dio AGON 3 serije nove generacije i iskorak od visoko ocjenjivanog ultraširokog monitora AG352UCG6. AG353UCG zadovoljava sve igračke potrebe  brzina osvježavanja od 200 Hz, 2 ms GtG te malo ulazno zastajkivanje za najbolju vizualnu povratnu informaciju bez primjetnog zamućenja.

Njegova izvorna rezolucija je 3440 x 1440 UWQHD (21: 9), a u kombinaciji sa zakrivljenošću od 1800R stvara sljedeću razinu uranjanja. Vizualni materijali AG353UCG pojavljuju se zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, vršnom svjetlinom od 1000 nita s VESA DisplayHDR 1000, kontrastom 2500: 1 i 90% DCI-P3 pokrivenosti. Konačno, monitor podržava Nvidia G-Sync Ultimate, nudeći HDR s 1000 nitsa svjetline, istodobno eliminirajući trganje i zastajkivanje slike te smanjuje latenciju.

„Dizajn AG353UCG je izvanredan. Monitor je naslijedio dizajn bez okvira s tri strane, RGB rasvjetu u obliku prstena na stražnjoj strani i postolje u obliku crvenog slova V od prethodnika AG273QCG, koji je osvojio nagradu "Red Dot Design Award 2018".S crvenim i crnim naglascima, stalak prilagodljive visine u obliku slova  moderan je i kompaktan, a ujedno i čvrst te ostavlja dovoljno prostora na stolu. Visina ploče zaslona slična je zaslonima od 28 ”16: 9, ali pruža više vodoravnih veličina zahvaljujući 21: 9 omjeru. Iz tog razloga, ugodno ga je koristiti jer pruža nezaboravno iskustvo gledanja. Ogromna veličina zaslona od 35 inča, ne samo da daje duboki uron u igre i anamorfne / ultra široke filmove - već povećava i produktivnost. Ugodna je to sporedna pojava od koje posebne koristiti mogu imati kreatori sadržaja ili streameri uživo“, ističe u AOC-u.

Nadogradnja koju donosi AG353UCG znači ulaganje za sve vrste žanrova video igara, tvrde u AOC-u i dodaju da brzina osvježavanja od 200 Hz omogućuje konkurentnu razinu brzine, ne samo za utrke, sim, akcije, MMORPG ili 5v5 arenu, već čak i za konkurentnog FPS igrača.

„Tranzicijska vremena pojedinih piksela toliko su mala da omogućuju ploči prikaz od 200 frameova u sekundi bez artefakata. S AG353UCG-ovim vremenom odziva GtG od 2 ms zamagljivanje kretanja se praktično eliminira. Tako, primajući neposrednu vizualnu povratnu informaciju o svom brzom inputu, igrači se osjećaju “povezanima” sa svijetom igara više no ikada prije“, pojašnjavaju u AOC-u.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.