Novi Adatini memorijski moduli DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM

Novi Adatini memorijski moduli DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM

ADATA Technology predstavlja DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijske module. S testiranim radnim taktom do 3.200 MHz i kapacitetom do 32 GB, moduli su savršeni za stvaratelje sadržaja koji se bave poslovima visoke zahtjevnosti kao što su izrada animacija ili videomontaža, ističu u Adati.

„Moduli su kompatibilni s najnovijom trećom generacijom procesora AMD RYZEN THREADRIPPER 3990X i novim matičnim pločama AMD TRX40. Izrađeni uz pomoć najnovijih dosega u proizvodnji modula, DDR4-3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijski moduli tvrtke ADATA nude ukupno 32 GB (16x2) po komadu, udvostručujući kapacitet koji je inače moguće dobiti na platformi s jednim utorom te postižući maksimum od 256 GB na platformi s osam utora“, pojašnjavaju u Adati.

Koristeći dizajn s 288 pinova, radni napon smanjen je s 1,5 V na DDR3 modulima na 1,2 V što ne samo da ostvaruje uštedu energije od 20 % nego i povećava brzine prijenosa podataka, tvrde u Adati.

„Kao i svi memorijski moduli tvrtke ADATA, i DDR4-3200 U-DIMM/SO-DIMM moduli proizvode se i testiraju uz rigorozan proces kontrole kvalitete kako bi se osigurale optimalne performanse i stabilan rad. Osim toga, oni su sukladni sa standardima JEDEC i RoHS kako bi se zajamčila kompatibilnost, stabilnost i manji utjecaj na okoliš te dolaze s doživotnim jamstvom za maksimalno miran san“, zaključuju u Adati.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.