Novi Adatin SSD za zahtjevne korisnike

Novi Adatin SSD za zahtjevne korisnike

ADATA Technology predstavlja svoj vanjski SSD ADATA SC680. Krase ga kompaktne dimenzije i puno stila, lako je prenosiv, a ima i sučelje USB 3.2 Gen 2 radi izvrsnih performansi čitanja i pisanja, ističu iz Adate i dodaju da je težak svega 35 g i debeo svega 10 mm čime je SC680 vrlo prenosiv te se može lako smjestiti u džepove i torbice. Na nove SSD diskove moguće je spremiti 240, 480 ili čak 960 GB podataka.

Zahvaljujući tome što koristi sučelje USB 3.2 Gen 2, vrlo je i brz, pa nudi brzine čitanja/pisanja do 530/460 MB/s, što znači da je 6,6 puta  brži od vanjskih tvrdih diskova. Takve performanse ne pogoduju korisnicima samo prilikom prijenosa pohranjenih podataka, nego i prilikom učitavanja igara. Taj je SSD otporan na udarce, tiho radi i troši manje električne energije nego mnogi drugi vanjski SSD-ovi.

SC680 koristi priključak USB-C (Type C) koji je reverzibilan, pa nema pravog i krivog usmjerenja prilikom spajanja. On se bez dodatnih preduvjeta (plug and play) spaja na sustave s Windowsom, Mac OS-om i Androidom, što znači da korisnici mogu bez ograničenja razmjenjivati sadržaje između uređaja. Bilo da se koristi za rad ili uživanje, SC680 korisnicima nudi jednostavno povezivanje i praktičnost sučelja USB-C.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.