Novi Adatin SSD za zahtjevne korisnike

Novi Adatin SSD za zahtjevne korisnike

ADATA Technology predstavlja svoj vanjski SSD ADATA SC680. Krase ga kompaktne dimenzije i puno stila, lako je prenosiv, a ima i sučelje USB 3.2 Gen 2 radi izvrsnih performansi čitanja i pisanja, ističu iz Adate i dodaju da je težak svega 35 g i debeo svega 10 mm čime je SC680 vrlo prenosiv te se može lako smjestiti u džepove i torbice. Na nove SSD diskove moguće je spremiti 240, 480 ili čak 960 GB podataka.

Zahvaljujući tome što koristi sučelje USB 3.2 Gen 2, vrlo je i brz, pa nudi brzine čitanja/pisanja do 530/460 MB/s, što znači da je 6,6 puta  brži od vanjskih tvrdih diskova. Takve performanse ne pogoduju korisnicima samo prilikom prijenosa pohranjenih podataka, nego i prilikom učitavanja igara. Taj je SSD otporan na udarce, tiho radi i troši manje električne energije nego mnogi drugi vanjski SSD-ovi.

SC680 koristi priključak USB-C (Type C) koji je reverzibilan, pa nema pravog i krivog usmjerenja prilikom spajanja. On se bez dodatnih preduvjeta (plug and play) spaja na sustave s Windowsom, Mac OS-om i Androidom, što znači da korisnici mogu bez ograničenja razmjenjivati sadržaje između uređaja. Bilo da se koristi za rad ili uživanje, SC680 korisnicima nudi jednostavno povezivanje i praktičnost sučelja USB-C.

Još iz kategorije

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Canon obilježava važan događaj u svojoj ponudi fotoaparata: naime, 20. rujna 2019. proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna  jedinica. Jedan fotoaparat bez zrcala EOS R (izvorno predstavljeni u listopadu 2018.) bio je 100-milijunti proizvedeni fotoaparat iz serije EOS.