Nove Technics slušalice namijenjene radu i igranju

Nove Technics slušalice namijenjene radu i igranju

Technics je upravo najavio dva nova modela Technicsovih pravih bežičnih slušalica EAH-AZ60 i EAH-AZ40. Donoseći premium kvalitetu zvuka i napredne tehnologije, te slušalice namijenjene su pružanju superiornog iskustva slušanja, bilo da ste uključeni u konferencijski poziv ili slušate omiljene melodije ili podkaste, tvrde u Technicsu.

Kad su prošle godine mnogi počeli raditi od kuće, kuhinje, blagovaonice i spavaće sobe prvi su put evoluirale u urede, a naše potrebe i zahtjevi kao potrošača promijenili su se kad su naša nova okruženja počela postavljati nove izazove, kao što su djeca, ljubimci i općenito svakodnevni zvukovi kućanstva, pojašnjavaju u kompaniji.

"Svi su se ti zvukovi počeli natjecati za našu pažnju, utječući na našu sposobnost fokusiranja i aktivnog sudjelovanja na sastancima i konferencijskim pozivima. Da bi odgovorio na tu potrebu za slušanjem bez ometanja i odvlačenja pažnje, Technics je implementirao tehnologiju JustMyVoice™ u svoje prave bežične slušalice EAH-AZ60 i EAH-AZ40. Ta posebna tehnologija prepoznavanja glasa koristi mikrofone i softver za prepoznavanje glasova tijekom govora, dok dva MEMS mikrofona aktivno hvataju zvuk i smanjuju okolnu buku pomoću tehnologije formiranja snopa. Rezultat je jasan poziv, čak i u najbučnijim okruženjima", tvrde u Technicsu.

Uz vodeće poništavanje buke u branši i kvalitetu zvuka visoke razlučivosti s tehnologijama Bluetooth i LDAC, Technicsove prave bežične slušalice omogućuju dojmljiv zvuk tijekom rada i igranja. Svako je iskustvo slušanja jedinstveno, pa je Technics opremio svoje slušalice dvama načinima rada s ambijentalnim zvukom – „prirodnim” i „za usmjeravanje pažnje“, kako bi slušatelji imali kontrolu nad time koliko pozadinske buke mogu čuti. Prirodni način rada hvata svu okolišnu buku, dok način za usmjeravanje pažnje hvata samo zvukove u frekvencijskom rasponu ljudskog glasa.

Kad se završe virtualni sastanci i konferencijski pozivi, Technicsove prave bežične slušalice mogu se lako koristiti i za rekreaciju jer smanjuju buku uslijed zračne struje te imaju vodootpornu završnu obradu prema normi IPX4. Bilo da idete u teretanu ili se opuštate nakon dugog rada uz glazbu i podkaste, te su slušalice stvorene da vas prate kamo god vas život nosi.

„Naš inženjerski tim uložio je više od 55 godina iskustva u audioinženjerstvu u nove slušalice. Ponosni smo što dodajemo prave bežične slušalice EAH-AZ60 i EAH-AZ40 našem paketu premium audioproizvoda“, rekao je Ellison Ferdinand, voditelj proizvoda u Technicsu SAD. „Svi smo se prilagodiili novim radnim i životnim rutinama, pa nam je želja da nam ove slušalice pomognu da se fokusiramo na ono najvažnije.”

„Kao dugogodišnji lider u svijetu premium zvuka Technics je predstavio svoje prve slušalice 1996. godine, podižući ljestvicu i na posljetku se pozicioniravši kao standard u branši za ljubitelje dobrog zvuka širom svijeta, uključujući profesionalne DJ-eve. Uz jedinstveno i emotivno iskustvo zvuka, svaki se proizvod stvara tako da pruža beskompromisni „Technicsov zvuk“ uz poštivanje stila robne marke koji je preživio test vremena“, ističu iz Technicsa.

Još iz kategorije

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

20.10.2021.

Apple je u ponedjeljak 18. listopada održao pomalo iznenadno Unleashed događaj na kojem je predstavljen novi hardver u ponudi tehnološkog giganta.

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

18.10.2021.

U trećem tromjesečju 2021. globalne isporuke pametnih telefona pale su za 6 posto, prema Canalysu. Tržište je doživjelo pad jer su se dobavljači borili zadovoljiti potražnju za uređajima uslijed nedostatka komponenti koja se dogodila zbog krize.

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

17.10.2021.

ADATA Technology predstavlja ADATA DDR5-4800, DDR5 memorijski modul sljedeće generacije, koji je u mogućnosti dostići frekvencije do 4800 MT/s i dolazi u kapacitetima do 32 GB. ADATA je surađivala sa šest vodećih proizvođača matičnih ploča, uključujući AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI i ROG da bi osigurala optimalne performanse i kompatibilnost s različitim modelima.