Nove Samsungove slušalice

Nove Samsungove slušalice

Suvremeni način života potiče nas da sve više aktivnosti obavljamo u pokretu, a bez obzira je li riječ o telefonskom razgovoru, preslušavanju glasovnih poruka ili uživanju u glazbi tijekom dana ili treninga, bežične slušalice neizostavan su i moderan gadget, govore iz Samsunga o svojim novim slušalicama Galaxy Buds+.

„Dizajnirane za one koji žele uživati u vrhunskim zvučnim performansama tijekom streaminga glazbe koju vole, Galaxy Buds+ prve su bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima, a karakterizira ih prilagodljiv sustav s tri mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive te dugotrajno trajanje baterije“, pojašnjavaju iz Samsunga.

S naprednom tehnologijom zvučnika i mikrofona te mogućnostima navigacije, Galaxy Buds+ vam omogućuju uživanje u studijskoj kvaliteti zvuka, tvrde u Samsungu i dodaju da slušanje glazbe u pozadini tijekom dana postala je navika većine ljudi, a uz ove ćete slušalice s oduševljenjem uroniti u omiljenu glazbu i podcaste - bez brige o bateriji.

Ove bežične slušalice osiguravaju do 11 sati neprekinutog uživanja u slušanju glazbe sa samo jednim punjenjem, što se može produljiti i do ukupno 22 sata s Galaxy Buds+ prijenosnom kutijom za punjenje, tvrde u Samsungu.

Kako bi dodatno naglasili kvalitetu svojih proizvoda iz Samsunga se hvale kako je posebna prednost Galaxy Buds+ slušalica su tri prilagodljiva mikrofona, koja vam omogućuje da uživate u jasnim i glasnim pozivima te nenadmašnoj kvaliteti zvuka.

Dva vanjska mikrofona zajedno s unutrašnjim mikrofonom blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva, pri čemu prepoznaju i ističu vaš glas u pozadinskoj buci, zaključuju u Samsungu.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.