Nove Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice

Nove Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice

Huawei FreeBuds Pro, vrhunske slušalice koje će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika odsad su dostupne u Hrvatskoj, tvrde u ovom kineskom proizvođaču i dodaju da su one predstavljene na Developers konferenciji (HDC), a riječ je o prvim istinskim bežičnim slušalicama (TWS) na svijetu koje podržavaju dinamičko poništavanje šuma.

„Huawei je uz implementaciju tehnologije inteligentnog dinamičkog poništavanja šuma na istinske bežične slušalice (TWS) potvrdio svoju poziciju tržišnog inovatora na tom području. Nove slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu izrade, vrhunsku povezivost i kvalitetu zvuka, a bit će udobne čak i nakon duljeg korištenja. Huawei FreeBuds Pro slušalice dizajnirane su minimalistički i funkcionalno, a dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića kako bi se osigurala maksimalna udobnost za svakog korisnika“, ističu iz Huaweija.

Aplikacija AI Life otkrit će jesu li slušalice savršeno smještene u uho korisnika te tako pomoći korisnicima u osiguravanju savršenog zvuka, pojašnjavaju iz kompanije i dodaju da je slušalicama moguće upravljati preko dodira, a dizajnirane su kako bi se minimizirao utjecaj vjetra.

„Korisnici mogu jednostavno omogućiti aktivno uklanjanje šuma, prilagoditi glasnoću, odgovarati na pozive, pokrenuti reprodukciju i preskočiti pjesme pomoću dodira Huawei FreeBuds Pro slušalica. Geste su vrlo intuitivne, a Huawei FreeBuds Pro može precizno otkriti navike korisnika kako bi smanjio nenamjerne dodire“, tvrde u kompaniji.

Huawei FreeBuds Pro je kompanijin najnoviji i najnapredniji audio proizvod dosad, a uz tehnike proizvodnje koje koriste vodeći Hi-Fi proizvođači, slušalice smanjuju vibracije kako bi pružile oštar i čist zvuk, hvale se iz Huaweija i dodaju da se audio izvrsnost FreeBuds Pro nadopunjuje Dynamic EQ Adjustment značajkom koja koristi podatke iz mikrofona u uhu za automatsku optimizaciju zvuka za određenu vrstu uha korisnika.

„Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB, dok silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove. Dvostruki mikrofoni smješteni unutar i izvan slušalica mogu brzo prepoznati okolnu buku i automatski se prebaciti između tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi učinkovito smanjile buku iz okoline“, ističu iz Huaweija.

S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke, baterija traje do 4,5 sata, dok bez aktiviranja ove funkcije baterija traje čitavih 7 sati bez potrebe za punjenjem priloženim kućištem, tvrde u kompaniji.

„Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolirati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su pametne bluetooth slušalice s dvije antene na svijetu. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene koje nude 360° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu“, zaključuju u Huaweiju.

Još iz kategorije

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

21.10.2020. komentiraj

Na fontanu Sveučilišne livade je 21. listopada u 20 sati projiciran logotip kampanje Dan bez mobitela u prometu čime je grad Zagreb i simbolički podržao kampanju osvješćivanja o opasnostima korištenja mobitela u prometu, koja se provodi već četvrtu godinu. Podaci govore kako se mobitel  popeo s četvrtog na treće mjesto kao uzrok prometnih nesreća. Lani je MUP uhvatio 43.240 vozača da koriste mobitel u vožnji, što je 6 posto više nego u 2018. godini.

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja Speedlite EL-1 – novu bljeskalicu iz linije Speedlite visokih performansi koja dosljedno i pouzdano funkcionira čak i u nepovoljnim uvjetima zahvaljujući robusnom dizajnu otpornom na vremenske prilike, tvrde u kompaniji.

Novi kompaktan fotić iz Canon

Novi kompaktan fotić iz Canon

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe je predstavio PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat razlučivosti 12 megapiksela koji stane na dlan sa stabilizacijom slike i zumom u tri koraka koji se lako koristi. Pomoću njega korisnici će moći iskusiti svaki trenutak i detaljno ga ponovno proživjeti, tvrde u kompaniji.