Nova Samsung Neo QLED serija televizora od sada dostupna i u Hrvatskoj

Nova Samsung Neo QLED serija televizora od sada dostupna i u Hrvatskoj

Novi modeli Samsung Neo QLED serije televizora od sada su dostupni i u Hrvatskoj. Uz jedinstvenu Samsung Neo QLED tehnologiju dovedenu na novu razinu, serija uređaja za 2022. godinu donosi brojne inovacije i značajke koje Neo QLED čine savršenim uređajem za uživanje u filmovima i serijama, igranje video igara, rad od kuće i brojne druge aktivnosti.

Kinematografska kvaliteta slike iz udobnosti doma

Quantum Matrix tehnologija uvlači Vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u filmovima i serijama u kinematografskoj kvaliteti uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primjenjuje umjetnu inteligenciju kako bi postigla jaču razinu kontrasta kako bi sve što gledate postalo kristalno jasno pred vašim očima. Uronite u surround zvuk orkestra koji svira uživo izravno iz Vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže vaš doživljaj gledanja kod kuće na novu razinu. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED  televizore odlikuje i Infinity One dizajn. Uz crne rubove koji se stapaju u Infinity zaslon, Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću koja odražava apsolutnu ljepotu.

Ured ili teretana u dnevnom boravku

Posljednjih godina naši domovi postali su ujedno i naši uredi pa čak i teretane. Uz novu liniju Samsung Neo QLED televizora otkrijte pametniji način okupljanja tima. Uparite Vaš TV s računalom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo i okupite cijeli svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe. Ako Vam treba više prostora za rad, spojite svoj pametni telefon sa svojim Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podjelu zaslona na čak četiri dijela – savršeno za trenutke kad trebate više zaslona za rad ili želite pratiti više sadržaja u isto vrijeme.

Nakon posla opustite se i uživajte u opsežnoj zbirci najboljih sadržaja za vježbanje kod kuće uz aplikaciju Samsung Health, s popularnim profesionalcima za fitnes, koji se kreću od smirujuće vođene meditacije do treninga visokog intenziteta za one kojima je nakon napornog radnog dana potrebno nešto više.

Podignite svoj doživljaj igranja na više razinu

Dnevni boravak savršeno je mjesto za uživanje u najnovijim video igrama, a uz novi Neo QLED  koji donosi brojne tehnologije namijenjene upravo gamingu možete uživati u iskustvu igranja video igara podignutom na novu razinu. Uz do sada neviđen Super Ultrawide široki prikaz radnje u omjerima prikaza 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobijedite u još više igara. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz stopu osvježavanja od neviđeno uglađenih 144 Hz.

Videoigre su izrazito dinamične i brza reakcija često čini razliku između poraza i pobjede. Osigurajte da vaše zamisli u trenutku budu provedene u djelo uz Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) kako bi dobili prednost potrebnu za pobjedu. ALLM smanjuje pojavu ulaznoga kašnjenja, tako da će se radnja na ekranu dogoditi istodobno s Vašim pritiskom gumba. Uživajte u igranju igara s grafikom koja se pomiče brzinom koja je zamišljena. Neo QLED uz FreeSync Premium Pro tehnologiju proaktivno sinkronizira brzinu kojom grafička kartica stvara sličice uz ispravnu brzinu osvježivanja prikaza, čime se smanjuje pojava kidanja slike.

A kad obavite posao, trening i zasitite se video igara, dopustite Vašem Neo QLED televizoru da postane Vaš najbolji sluga. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostatak svojemu pametnom televizoru. Neo QLED za Vas se može besprijekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati njima. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u Vaš televizor i spremni su Vam pružiti optimalan doživljaj zabave te Vam pomoći da gledate pametnije.

Novi Samsung Neo QLED  televizori od sad su dostupni i u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 13,599 kn, a više informacija potražite na poveznici.

Još iz kategorije

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

30.06.2022.

Huawei je poznat po svom širokom portfelju uređaja koji će sada postati još veći i ugodniji, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

29.06.2022.

Tržište premium pametnih telefona, na koje spadaju svi s cijenom od minimalno 400 američkih dolara, doživjelo je pad od osam posto na godišnjoj razini tijekom prvog kvartala ove godine, ali svejedno je i to bolji rezultat od ukupnog pada tržišta pametnih telefona od deset posto, navodi Counterpoint Research.

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

29.06.2022.

Stručnjaci s njemačkog tehnološkog sveučilišta Darmstadt otkrili su da je iPhone ranjiv na kibernetičke napade čak i kad je isključen. Jer, i u tom stanju svih 24 sata aktivni su bežični čipovi, što uključuje bluetooth, NFC i UWB.