Nova generacija HTC-ovog Vive COSMOS VR sustava

Nova generacija HTC-ovog Vive COSMOS VR sustava

HTC predstavlja cjelokupnu VIVE Cosmos seriju - s tri nova proizvoda i tri nove modularne prednje ploče kojima se proširuje funkcionalnost VIVE Cosmos. Vive Cosmos je prilagodljivi vrhunski sustav virtualne realnosti koji se temelji na osobnom računalu, te koji ima mogućnost rasta sa korisničkim zahtjevima zamjenom prednje ploče na sustavu za virtualnu realnost istovremeno pružajući impresivne vizualizacije i udobnost kroz cjelokupnu Vive Cosmos liniju.

„Naši kupci žele nevjerojatno VR iskustvo i stoga smo ponosni što možemo najaviti novu obitelj proizvoda rađenih po mjeri za VR upotrebe svih vrsta“ rekao je Yves Maître, glavni direktor HTC-a.

„VIVE Cosmos je zaista naš najsvestraniji sustav za virtualnu realnost do sada. Od korisnika koji tek kreću u otkrivanje VR svijeta do zahtjevnih poslovnih korisnika, Vive Cosmos nudi vrhunsku kvalitetu, udobnost i mogućnost evolucije VR i XR putovanja tijekom vremena – od zamjene prednjih ploča do dodavanja raznih opcija poput bežičnosti“, pojašnjava Maître.

Dizajn svih sustava za virtualnu realnost VIVE Cosmos pruža niz značajki koje nude vodeće performanse i kvalitetu izrade, bez obzira na verziju sustava ili mjesto gdje započinje vaše putovanje s Vive Cosmosom, tvrde u HTC-u i dodaju da pomoću modularnih prednjih ploča VIVE Cosmos, korisnici vremenom mogu dobiti više od svog sustava za virtualnu realnost. Buduće nadogradnje funkcionalnosti i performansi jednostavne su kao i zamjena prednjih ploča, ističu u HTC-u.

Svaki Vive Cosmos proizvod ima isti odličan zaslon, uz kombiniranu razlučivost piksela od 2880 x 1700, što predstavlja povećanje od 88 % u odnosu na prvi Vive i donosi kristalno jasan tekst i grafiku, objašnjavaju u HTC-u i zaključuju da nove LCD ploče smanjuju udaljenost između piksela i umanjuju efekt rastera.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.